Bennetek nincsen iskolaundor? Leginkább egyetemisták válaszoljanak.
Úgy érzem, hogy miután szanaszét szivattak mérnökin, legalább dupla nyári szünetben tudnám kipihenni magamat. Sok új tantárgyam lesz, és nagyon érdekelnek, de a szopatások elveszik az ember életkedvét.
Ne azt írjátok le, "hogyha nem bírod...", mert nem erről van szó.
Nekem nincs:) Nekem a nyáriszünet mindig túl hosszú. Jobb lenne több rövidebb szünet:D Persze nem kifejezetten a tanulást várom..
Meg azért vizsgaidőszakban eléggé kiégtem. Akkor már tényleg csak arra vágytam, hogy végre addig aludhassak ameddig akarok és ne kelljen tanulnom:)
Az iskolaundor nekem is van már. Mikor megláttam,milyen tárgyaim lesznek,mégjobban erősödött.
Nem vagyok rossz tanuló, de az az egész éves szopatás nagyon fárasztó :(
Meg kellene duplázni a szünetet...
Én is pont ezt néztem :)))
Én most megyek majd egyetemre, de inkább főbe lőném magam :D
Erre nehéz mit reagálni...én alig várom, hogy hivatalosan is másodikos legyek:)
Mondjuk tény, hogy nem irigylem a műszaki embereket, mert náluk hajtás van egész évben, nálunk meg inkább csak a vizsgaidőszakokban. Persze gazdasági képzésben is vannak, akik nem bírják az iramot, és undorodnak a dologtól, de hát ez már tényleg az ő bajuk, kapnak elég szabadidőt évközben.
01:09
Hát, a vizsgaidőszak nálunk egyenlő a pihenéssel, mert végre kialudhatjuk magunkat :)
01:18
Nem hinném, mert leginkább a műszaki mérnökökért rohangálnak, én viszont közelebb állok majd az építőiparhoz, aminek nem megy manapság olyan jól. Földmérő mérnök leszek.
hát én orvosis vagyok, és teljesen átérzem :(
Nálunk a szorgalmi és vizsgaidőszak között nem sok különbség van, sőt, néha a szorgalmi rosszabb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!