Miért nem mond le Orbán Viktor?
Sok kárt tesz az országba. Internetadó, multik megadóztatása, érettségi nehezebbé tétele stb.
Nem való miniszterelnöknek!
Orbánnak való állás: celeb.
Kb. Pákóval van egy szinten a felcsúti törpike.
Internetadó úgy tudom nincs. ( előttem is írták már )
Mellesleg az utóbbi 25 év tuti sokaknak nem volt jó. Illetve kevés volt az az idő amikor jó volt.
Csak az első három bejegyzést olvastam.
Kedves kérdező, kérdésed és hozzászólásod alapján nem az Orbán hibája, ha nem lesz meg az érettségid, de ez egy másik dolog.
Orbán tény, hogy iszonyatosan sok dologban ártott Magyarországnak gazdasági, egészségügyi, oktatásügyi stb. dolgokban, és akkor még az átláthatóságról és ezer más dologról még nem is beszéltem.
Orbánt szerintem nem csak a pénz motiválja, amikor nem mond le, hanem valóban cezaromániás. Elrugaszkodott a valóságtól, kritikus pártársait, ill. aki nála okosabbak eltávolította a közeléből vagy úgy, hogy kigolyózta a pártból, vagy úgy, hogy a világ végére (pl. EU-képviselőnek) száműzte, és egy jó vastag pénztárcával betömte a száját. Orbánt immáron csak a seggnyalói veszik körül, és ő meg el is hiszi nekik, hogy minden rendben, nem szembesül a valósággal.
Másfelől meg ott van, hogy fenyegetve támadva érzi magát, és ez súlyosbítja az üldözési mániáját is. Mindig ellentámadásba lendül a kritika mérlegelése helyett.
Mégis azt mondom: "Bűnösök közt cinkos, aki néma".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!