Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mond le Orbán Viktor?

Miért nem mond le Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

Sok kárt tesz az országba. Internetadó, multik megadóztatása, érettségi nehezebbé tétele stb.

Nem való miniszterelnöknek!

#Orbán Viktor #lemondás #szemét miniszterelnők
2015. jún. 11. 09:38
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Az érettségi nehezítésével az a bajom, hogy többet kell tanulni. Egyébként van egy lány, aki jövőre lesz 12.-es és gimnazista, szóval attól félek, hogy jövőre nem fogok vele találkozni, pedig szeretem őt.
2015. jún. 12. 20:57
 22/43 anonim ***** válasza:
75%
Bele ne halj már, hogy többet kell tanulni... Ha majd orvosin tanulsz, vagy a BME-n, akkor panaszkodj, hogy sokat kell tanulni. A kormány nem kér a hülyékből és a lustákból hálistennek
2015. jún. 12. 22:11
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

Világos a kérdező álláspontja.

Szeretne olyan lenni, mint Martin Schulz, akinek érettségije sincsen.

És eszembe jutott még valami:

[link]

2015. jún. 13. 03:23
 24/43 anonim ***** válasza:
Egyébként ha egy lány elvégzi a gimnáziumot, le kell mondani róla. Gólyatábor, egyetemi buli, "én már felnőtt egyetmista vagyok" életérzés... új pasit fog keresni úgyis. Ilyenkor az éretségi az elsődleges.
2015. jún. 14. 10:57
 25/43 anonim ***** válasza:
0%

Én csal egy kávét kérek ! Ti meg üssétek egymást rohadt Mszp DK fidesz fanok. Jön a Jobbik és akkor nektek végetek lesz mint a botnak..

Meg lesz szüntetve a magyar föld kiárusitása,a vagyon elrablása,úgyhogy zsidók kereshetnek más országot. A cigánybűnözés ellen tűzzel vassal drákói térvényekkel fogunk harcolnk.úgyhogy jobb lesz ha a putris,bűnöző cigány is önként megy innen amig lehet,mert utána csak a magasságos Devla mentheti meg őket

2015. jún. 14. 11:09
 26/43 A kérdező kommentje:
24-es válaszoló! A lánnyal való kapcsolatban nincs semmi szerelem vagy párkapcsolat.
2015. jún. 14. 13:50
 27/43 anonim ***** válasza:
most gondolkodik rajta hamarosan le fog
2015. jún. 14. 16:27
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

Feri, a böszme nevű felhasználó válasza:

arra sokat kell még várnotok. a szemkilövetést nem szokták hamar elfelejteni az emberek.

2015. jún. 14. 18:23
 29/43 A kérdező kommentje:
27-es felhasználó! Tényleg?
2015. jún. 14. 18:58
 30/43 anonim ***** válasza:
28%

Miért nem mond le?

Talán mert jól kormányoz, és az emberek többsége támogatja. Te hány megélhetési bevándorlót fogadnál be a lakásodba?

2015. jún. 22. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!