Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mond le Orbán Viktor?

Miért nem mond le Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

Sok kárt tesz az országba. Internetadó, multik megadóztatása, érettségi nehezebbé tétele stb.

Nem való miniszterelnöknek!

2015. jún. 11. 09:38
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Az érettségi nehezítésével az a bajom, hogy többet kell tanulni. Egyébként van egy lány, aki jövőre lesz 12.-es és gimnazista, szóval attól félek, hogy jövőre nem fogok vele találkozni, pedig szeretem őt.
2015. jún. 12. 20:57
 22/43 anonim ***** válasza:
75%
Bele ne halj már, hogy többet kell tanulni... Ha majd orvosin tanulsz, vagy a BME-n, akkor panaszkodj, hogy sokat kell tanulni. A kormány nem kér a hülyékből és a lustákból hálistennek
2015. jún. 12. 22:11
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

Világos a kérdező álláspontja.

Szeretne olyan lenni, mint Martin Schulz, akinek érettségije sincsen.

És eszembe jutott még valami:

[link]

2015. jún. 13. 03:23
 24/43 anonim ***** válasza:
Egyébként ha egy lány elvégzi a gimnáziumot, le kell mondani róla. Gólyatábor, egyetemi buli, "én már felnőtt egyetmista vagyok" életérzés... új pasit fog keresni úgyis. Ilyenkor az éretségi az elsődleges.
2015. jún. 14. 10:57
 25/43 anonim ***** válasza:
0%

Én csal egy kávét kérek ! Ti meg üssétek egymást rohadt Mszp DK fidesz fanok. Jön a Jobbik és akkor nektek végetek lesz mint a botnak..

Meg lesz szüntetve a magyar föld kiárusitása,a vagyon elrablása,úgyhogy zsidók kereshetnek más országot. A cigánybűnözés ellen tűzzel vassal drákói térvényekkel fogunk harcolnk.úgyhogy jobb lesz ha a putris,bűnöző cigány is önként megy innen amig lehet,mert utána csak a magasságos Devla mentheti meg őket

2015. jún. 14. 11:09
 26/43 A kérdező kommentje:
24-es válaszoló! A lánnyal való kapcsolatban nincs semmi szerelem vagy párkapcsolat.
2015. jún. 14. 13:50
 27/43 anonim ***** válasza:
most gondolkodik rajta hamarosan le fog
2015. jún. 14. 16:27
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

Feri, a böszme nevű felhasználó válasza:

arra sokat kell még várnotok. a szemkilövetést nem szokták hamar elfelejteni az emberek.

2015. jún. 14. 18:23
 29/43 A kérdező kommentje:
27-es felhasználó! Tényleg?
2015. jún. 14. 18:58
 30/43 anonim ***** válasza:
28%

Miért nem mond le?

Talán mert jól kormányoz, és az emberek többsége támogatja. Te hány megélhetési bevándorlót fogadnál be a lakásodba?

2015. jún. 22. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!