Ez az Én véleményem róla (sokan egyetértenek ezzel). Nem tudom, hogy miért nem akar lemondani.
2015. jún. 11. 09:44
4/43 anonim válasza:
Miért mondana le? A szavazók kétharmada rá szavazott. Aki meg nem képes eltolni a belét szavazni, annak nincs joga hőbörögni se. Internetadó? Be se lett vezetve, józan eszű ember tudja, hogy ezt a kormány se gondolta komolyan, hiszen azzal maga alatt vágná a fát.
2015. jún. 11. 09:57
5/43 anonim válasza:
Victor Orbanescu nem fog lemondani. Majd eljön az idő, amikor ítéletet mondunk felette a rémtettei miatt, de egyelőre várnunk kell.
2015. jún. 11. 10:02
6/43 anonim válasza:
Internet adó nincs
a multik adója vajon miért fáj neked?
ha tudnád 25 éve milyen volt az értségi/felvételi... A diákok negyede sem jutna be az egyetemre ha még mindig olyan követelmények lennének.
2015. jún. 11. 10:26
7/43 Shai-Hulud válasza:
Ugyanazért nem mond le, amiért Gyurcsótány sem mondott le.
Ezeket az embereket a hatalomvágy élteti, ez ad értelmet az életüknek.
Az ilyenek nem tudnak lemondani, azt hiszik, hogy nélkülözhetetlenek, hogy a problémákat csak és kizárólag ők tudják megoldani. Az őket körülvevő seggnyalók meg még meg is erősítik bennük ezt a rögeszmét.
2015. jún. 11. 10:33
8/43 anonim válasza:
Jogos a kérdés és az igény! Pont elég kárt okozott már a becsületesen dolgozó magyar embereknek a Mutyikirály! Monnyon le, monnyon le, monnyon le......
2015. jún. 11. 11:16
9/43 anonim válasza:
10-es! 2010 októberétól azt szajkózzátok folyamatosan, hogy kormányváltó hangulat van az országban! Errefel mit hozott 2014? Újraválasztották a Fideszt! Valami rossz kábulatban éltek 2010-től, ideje lenne felébrednetek!
2015. jún. 11. 11:22
10/43 anonim válasza:
"Ez az Én véleményem róla (sokan egyetértenek ezzel). Nem tudom, hogy miért nem akar lemondani."
Na ja, de Orbán sajnos vagy nem sajnos, de nem tőled szokott tanácsot kérni a kormányzáshoz...
Demokrácia sajnos ilyen. 4 évente választás, az emberek pedig őket választották meg... Gyurcsány-Bajnai leváltását is sokan várták, de ki kellett bírni a választásig...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!