A magyarokat nem zavarja, hogy Orbán Viktor a haverjainak játssza át az ország vagyonát?
A lányába és a vejébe egyenesen elkezdte önteni a pénzt az utóbbi időben. Azok meg vigyorogva újságolják el mindenkinek, hogy már a saját lábukon állnak és nincs szükségük senkire.
Miféle nép a magyar, hogy ezt tűri? Csak nem szolganép lenne, amin élősködni lehet? Pedig én azt hittem, hogy nagy nemzeti büszkeségükben a magyarok nem tűrik az ilyesmit. Lehetséges, hogy tévedtem?
Igazából mindenki ezt csinálta eddig, és minden ember ezt csinálná. Orbán mivel lenne különb a többi embertől ?
Az a lényeg, hogy csináljon az embereknek jó dolgokat is és ez sikerült, GDP eus dobogósok vagyunk meg ilyenek
Nagyon zavar. Bajnai nem az ország vagyonát játszotta át, és nem ő tehetett arról, hogy az állatvédők miatt nem vették át a libákat a franciák.
A GDP pedig manipulált. Egyetlen kormány nem dolgozott ennyire saját zsebre és nem tette ennyire tönkre az ország gazdaságát, mint Orbán. Csak ezt a hívei nem hajlandók tudomásul venni.
"Amikor Gyurcsány meg Bajnai csinálták ezt az nem zavarta a magyarokat?"
De, zavarta. Azért lettek leváltva.
Kérdés, hogy 5 éve ez miért nem zavarja a magyarokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!