A magyarokat nem zavarja, hogy Orbán Viktor a haverjainak játssza át az ország vagyonát?
A lányába és a vejébe egyenesen elkezdte önteni a pénzt az utóbbi időben. Azok meg vigyorogva újságolják el mindenkinek, hogy már a saját lábukon állnak és nincs szükségük senkire.
Miféle nép a magyar, hogy ezt tűri? Csak nem szolganép lenne, amin élősködni lehet? Pedig én azt hittem, hogy nagy nemzeti büszkeségükben a magyarok nem tűrik az ilyesmit. Lehetséges, hogy tévedtem?
Az a szégyen, hogy még Romániában is fejlettebb a demokrácia és a jogállam:
ott nem sz.a.r.a.k.o.d.n.a.k, minisztereket és volt államfőt is börtönbe küldenek (kétszer is)
és ugyebár arra is volt példa, hogy az ország első számú vezetője golyó általi halálra lett ítélve
A maygarokat nem zavarja hogy eddig az összes kormánya ezt csinálta?
Hajrá Jobbik!
ne zavarjon, hogy a Jobbik is ezt fogja csinálni...a haveroknak osztogat majd
a sok jobbik-hívő kísértetiesen hasonlít az
1989 utáni mdf hívőkre,
1993 utáni mszp-szdsz hívőkre,
az 1997 utáni zsidesz hívőkre,
a 2001 utáni mszp-szdsz hívőkre
2009 utáni zsidesz-hívőkre
tőlük várták a megváltás, oszt itt az eredménye
és ebben az a durva, hogy ugyanazon emberekről, meg a családjaikról van szó
(persze azóta haltak meg emberek,de lettek is új választópolgárok), a lényeg nem változott
kb ugyanaz a helyzet, mint 1956 október 23-án és 1957 május 1-jén
ugyanaz a csőcselék tombolt az utcán 56-ban és tapsolt ,eg énekelt Kádárnak 57-ben
ezt mással nem lehet megmagyarázni
ilyen kétszínű a magyar
gyurcsán nem lopott ennyit
bajnai meg semmit se
"gyurcsán nem lopott ennyit
bajnai meg semmit se"
Ez a nap vicce akart lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!