Miért utálják azokat akiknek kiemelkedő fizetése van itthon? Gondolok ilyen nettó 500-800 ezerre,1 millióra. Van olyan szakma ahol ez egy kis idő után (8-10 év, ritkán 4-5 év) ez elérhető.
21.36
konkrétan a te cégednél történt egy ilyen eset. akkor ez így van az egész országban mindenhol. velős egy következtetés.
21.48
okoska. én általánosságban beszéltem, de erre felhoztál egy példát. tudod okoska, ha azt gondolod, hogy a példád nem releváns érv, akkor nem hoztad volna fel. persze, te nem írtad bele, bocsáss meg hogy feltételeztem, érvelni próbálsz :)
14: "Ha egy pillanatra végig gondolnák, akkor nagyon gyorsan rájönnétek, hogy a versenyszférában ilyen nem létezik..."
Ezt írtad. Én leírtam a saját tapasztalatomat amit a versenyszférában szereztem azért, hogy igazoljam: a te általánosításod nem teljesen igaz.
Erre kioktatsz, hogy én általánosítok a saját tapasztalataim alapján. Olvasott szövegértés megy? Vagy vissza szoktad olvasni azokat a dolgokat amiket leírsz, amikor "érvelni" próbálsz?
Tetro, "it's time to stop posting".
21.54
igazad van, tényleg azt írtam nem létezik ilyen. és mégis biztos előfordul. azt kellett volna írnom, hogy nem jellemző. így boldog vagy? :)
21.53
elképzelhetetlen számodra, hogy valaki valami olyat tud, ami megér ennyit cégeknek?
Pár példa:
Egyetemi tanári szinten lévő tanár. (tehát már a legmagasabb az egyetemi címek közül)
Ő mondta, hogy (bár informatikus és tanszék-csoportvezető) a fia kezdőként kap majdnem annyit mint ő sok év után.
Rokonom is ez, ő is megkeres ilyen összegeket mint fent van. Munkatársai ugyanúgy és mind csak alkalmazottak, nem vezetők.
Másik óraadó tanár ugyancsak de ő is már "öregnek" számít a maga 32-33 éves korával. Ő jobban keres ennél de ő már közepes vezetői poszton van project architektként. Haverja 5 év tapasztalattal kap ennyit, mondjuk ő ritka nyelvel foglakozik egy jó cégnél.
És sok ilyen van még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!