14éves fiú vagyok.130kiló. Menni fog a lefogyás napi 1 óra futással 6után nem evés, csak zöld te vagy sima vízet fogok ezentúl fogysztani. Nuku nasi? Szerintetek? Szegények vagyok azt eszek ami van itthon gyümölcsöt ritkán veszünk
eloszor szerintem csinalj hasizom gyakorlatokat ird be googleba hogy The Ab’s Ilicious Challenge : 30 days for
working your abs ! es kifog hozni par tumblrt ott lesz egy poszt es azt csinald minden nap.utana mehetsz futni
Csak futást ne!!! Szétszedi az ízületeid!
Inkább lassú aerob jellegű mozgást válassz, ami egy bizonyos számon tartja a pulzusod.
Ha lementél 80 kg-ra, akkor lehet már futni is.
Az a helyzet hogy nem pont futásra gondoltam kocogásra aktív kocogásra, gondoltam, és egyre többet és ha bírni fogom akkor neki látok a futásnak.
Bírom a futást a magam mennyiségében a suliban testnevlő tanár is mondta súlyom ellenére 4es vagyok tesiből. + nagyon jól focizok. Osztály 2. legjobbja vagyok.. szóval nem az a otthon ülős vagyok. ilyen az alkatom... de ezen változtatni akarok akkor mi legyen?
Ha semmiképp nem akarod kipróbálni a torna DVD-ket, akkor esetleg iratkozz be egy sportklubba. Vagy járj el úszni, vagy kerékpározni.
Ekkora túlsúlynál figyelni kell az ízületekre, különben pár éven belül nagyon fognak fájni a térdeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!