Te mit köszönhetsz személy szerint a Fidesznek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 17:54
11/19 anonim válasza:
Vezérünket békénhagyni! Hajrá Viktor! Mingyá itt meg lesztek csapva. Ha vmi gond van orbánnal azt velem beszéljétek meg! Hajrá Viktor.
12/19 anonim válasza:
Jó hogy vannak, mert megmutatják nekünk, hogy milyennek nem szabad lennünk.
14/19 anonim válasza:
Fiktornak köszönhetem, hogy németországban kell dolgoznom.
15/19 anonim válasza:
Nem egyszerű a kérdés. Egy nagyon buzgó fideszes tótumfaktum miatt lettem munkanélküli. Ez a gerincmentes ember korábban az MSZMP központi bizottságának volt a tagja, elkötelezett újságírója.
Hm. Akkor most melyik pártnak köszönhetem?
16/19 anonim válasza:
Kétgyerekes családanyaként elveszitettem a munkahelyem.
Szóval nekik köszönhetem a fillérszexuáló életmódomat, illetve, hogy az is két hónapos spórolásba került, hogy vegyek egy ötezer forintos cipőt.
Ha ezek mégegyszer hatalomra jutnak, elhúzunk innen nyugatra a gyerekekkel. :(
18/19 anonim válasza:
Én a dohányboltnak is örülök, meg hogy megtanulhattam cigit tölteni, nélkülük ez sosem sikerült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!