Miért lenne az Egyesült Államok budapesti ügyvivője nemkívánatos személy Magyarországon? Mert a kormány egyik legnagyobb alattvalója így gondolja?
" Szerintem ők is páros lábbal rúgnák ki a magyar nagykövetet és ez a minimum."
Tehát az amerikai ügyvívő tehet arról amit a magyar kormány és a magyar emberek tesznek?
3: Nem, de ez egy diplomáciai gesztus volt, aminek oda-vissza kéne működnie, ha nem gyarmat szinten kezelnének minket.
Megint függetlenül a Fidesztől az is milyen dolog már, hogy kiutazik a külügyminiszterünk és csak egy sokad rangú akárki áll vele szóba? A diplomáciában ezek a dolgok nem így működnek!
tegnap 13:27
Mert a magyar kormányt úgy kezelik ahogy ők azt kiérdemelték. Nem véletlen van ez. Erről a kormány nagyon is tehet, hogy külföldön már semmibe nézik őket. És nem csak ott.
ma 12:12
Neeee.... 4 éve a kormány (pontosabban Orbán) magát a magyar néppel általánosította. Azért különbséget kell tenni a magyarok és a kormány között. Attól, hogy egy retardált kormányunk van és ezt külföldön is tudják, attól mi még nem vagyunk azok. Maximum az a 1,5 millió ember akik rájuk szavaztak. a többi 8,5 millió nem. Engem ezzel nem sértettek meg, hanem úgy bántak a kormánnyal amit megérdemelnek.
8: Miért te nem Obamával azonosítod az amerikaiakat? Vagy Kim Jong Un-nal az észak-koreaiakat? Tök mindegy, hogy ki mit gondol, papíron legalábbis egy kormány mindig az adott népet képviseli és ez halmozottan igaz egyébként a demokratikus államokra.
Most az, hogy a nép volt annyira retardált, hogy őt ültette székbe, az már egyéni szocprobléma.
8: Ja és nem, nem tudják nyugaton. Pont tegnap futottam bele egy ilyenbe egy amerikai oldalon. Utálják a magyarokat, mire én rákérdeztem, hogy miért. Erre azt írta az egyik, hogy mert beszüntették a "fajvédő konferenciát" a MAGYAROK, nem Orbán. (bár ő nem így hívta...); a másik azt, hogy a cigányok tönkretesznek mindent. Egy szó sem szólt arról, hogy milyen rossz nekünk szegény magyaroknak Orbán miatt.
Az emberek általánosítanak és nem tesznek különbséget a nép és a vezetőik között, főleg nem egy demokratikusan megválasztott vezető esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!