Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne az Egyesült...

Miért lenne az Egyesült Államok budapesti ügyvivője nemkívánatos személy Magyarországon? Mert a kormány egyik legnagyobb alattvalója így gondolja?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 28. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szokásos bájeres agyament kirohanás. Van még pár ilyen elmebeteg, aki a fidesz miatt létezhet egyáltalán Magyarországon. De nem lesz mindig fidesz...
2014. okt. 28. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem olvastam el a cikket, mert Bayer Zsótit alapból rühellem. Ettől függetlenül ha belegondolsz: mi történne, ha a magyarok tiltanának ki pár magas rangú amerikait Magyarországról (okoktól függetlenül, mert azt sem hiszem, hogy ők egyből eljárást indítanának a kitiltottakkal szemben, ahogy állították)? Szerintem ők is páros lábbal rúgnák ki a magyar nagykövetet és ez a minimum.
2014. okt. 28. 12:44
 3/13 A kérdező kommentje:

" Szerintem ők is páros lábbal rúgnák ki a magyar nagykövetet és ez a minimum."

Tehát az amerikai ügyvívő tehet arról amit a magyar kormány és a magyar emberek tesznek?

2014. okt. 28. 12:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy gerinctelen fidesznyik hátsó fertály nyaló Bayernek semmit se szabad elhinni. Alávaló gazember. Egy gusztustalan párt tollnok amelyik még büszke is arra, hogy a minimum elvárás egy újságíróval szemben, a tárgyilagosság látszata sincs meg írásaiban.
2014. okt. 28. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:
9%

3: Nem, de ez egy diplomáciai gesztus volt, aminek oda-vissza kéne működnie, ha nem gyarmat szinten kezelnének minket.

Megint függetlenül a Fidesztől az is milyen dolog már, hogy kiutazik a külügyminiszterünk és csak egy sokad rangú akárki áll vele szóba? A diplomáciában ezek a dolgok nem így működnek!

2014. okt. 28. 13:27
 6/13 A kérdező kommentje:

tegnap 13:27

Mert a magyar kormányt úgy kezelik ahogy ők azt kiérdemelték. Nem véletlen van ez. Erről a kormány nagyon is tehet, hogy külföldön már semmibe nézik őket. És nem csak ott.

2014. okt. 29. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:
6: Ettől függetlenül ezzel a gesztussal a magyarokat is lenézik, nem csak a kormányt; mivel minket ők képviselnek.
2014. okt. 29. 12:12
 8/13 A kérdező kommentje:

ma 12:12

Neeee.... 4 éve a kormány (pontosabban Orbán) magát a magyar néppel általánosította. Azért különbséget kell tenni a magyarok és a kormány között. Attól, hogy egy retardált kormányunk van és ezt külföldön is tudják, attól mi még nem vagyunk azok. Maximum az a 1,5 millió ember akik rájuk szavaztak. a többi 8,5 millió nem. Engem ezzel nem sértettek meg, hanem úgy bántak a kormánnyal amit megérdemelnek.

2014. okt. 29. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:

8: Miért te nem Obamával azonosítod az amerikaiakat? Vagy Kim Jong Un-nal az észak-koreaiakat? Tök mindegy, hogy ki mit gondol, papíron legalábbis egy kormány mindig az adott népet képviseli és ez halmozottan igaz egyébként a demokratikus államokra.

Most az, hogy a nép volt annyira retardált, hogy őt ültette székbe, az már egyéni szocprobléma.

2014. okt. 29. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:

8: Ja és nem, nem tudják nyugaton. Pont tegnap futottam bele egy ilyenbe egy amerikai oldalon. Utálják a magyarokat, mire én rákérdeztem, hogy miért. Erre azt írta az egyik, hogy mert beszüntették a "fajvédő konferenciát" a MAGYAROK, nem Orbán. (bár ő nem így hívta...); a másik azt, hogy a cigányok tönkretesznek mindent. Egy szó sem szólt arról, hogy milyen rossz nekünk szegény magyaroknak Orbán miatt.

Az emberek általánosítanak és nem tesznek különbséget a nép és a vezetőik között, főleg nem egy demokratikusan megválasztott vezető esetében.

2014. okt. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!