Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne az Egyesült...

Miért lenne az Egyesült Államok budapesti ügyvivője nemkívánatos személy Magyarországon? Mert a kormány egyik legnagyobb alattvalója így gondolja?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 28. 12:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ma 13:42

DE tesznek. 4 éve volt, hogy valamit beszóltak külföldi vezetők a magyar kormánynak. Erre jön orbán, hogy hát ezzel a magyarokat szidják mint a népet. Persze ez tetszetős volt a fideszeseknek, hogy hát ő védi a magyarokat. Erre válaszolták a vezetők, hogy ők nem a magyarokat, hanem Orbán Viktort kritizálták. Engem nem bánt ha így bánnak velük, mert tudom, hogy ezzel nem engemet mint állampolgárt minősítenek, hanem a kormányt. Külföldi kormányok tudnak különbséget tenni kormány és a nép között. És azt is tudják, hogy jó ha a teljes lakosság 20%-a támogatja a magyar kormányt. TEhát nem a nép többségét képviselik. Sőt nem is a választók többségét.

Sokszor az emberek összemossák a kettőt, de a kormányokban gondolkodó emberek vannak. Itthon is azért mondják így a vezetők, mert ha valami negatív dolog van akkor a népet (legalábbis a fideszes részét) mintha sértenék és ezzel ellenük tudják hangolni. (lsd: birkamenet) De közben mint írtam tudják, hogy mi a kormány.

A kérdésre visszatérve. Azért mert pár magyart kitiltottak Amerikából még az ügyvivő nem teljesítette rosszul a munkáját. Most ő nem tehet arról, hogy magyar kormány és a NAV támogatja a adócsalókat és a korrupció oldalán van. A cégek többször jelezték ezt a NAV felé akik nem tettek semmit, mivel ők maguk is benne voltak. Ehhez az ügyvivőnek mi köze?

Az egész arról szól hogy a CÖF vezetője mindenkiben az ellenséget látja aki a számára hőn szeretett fideszt támogatja. Persze "független" de valahogy a szálak ezer számra a fideszhez kötik.

2014. okt. 29. 14:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Most nem kell a fideszt védeni. Ha a kormányt kritizálják akkor az ő munkájukat kritizálják és nem a népet. Maximum az veszi magára aki aki isteníti a fideszt. Igen ismerek ilyet is és ez egy vicc kategória. A fidesz egy egyszerű bűnszervezet ma már.
2014. okt. 29. 14:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Dehogy védem a Fideszt, Isten ments. Itt másról próbáltam beszélgetni, de mindegy. Hagyjuk.

(Nem csak a fidesz bűnszervezet. Olvasd el a cikket, az ellenzék is nyakig benne van. [link]

Erre írtam azt egy másik kérdésnél, hogy ha már nekem is több ismerősöm térdig gázol a szarban, akkor nem lehet ezt a problémát demokratikus úton elrendezni és itt most nem adócsalásról beszélek, mert azt mindenki csinálja.)

2014. okt. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!