Te mit köszönhetsz személy szerint a Fidesznek?
Hogy majdnem nem tudtam befejezni az egyetemet (mérnökit), mert a családunk bevétele a ténykedéseik miatt 25%-kal csökkent számszerűleg, és akkor még nem számoltunk a reálérték csökkenéssel.
Köszönhetem nekik azt is, hogy 4 év alatt eljuttattak onnan, hogy talán elköltözöm az ország nyugati felébe, oda, hogy aktívan készülök az ország elhagyására.
Hogy valahányszor honvágyam támad mindig tesznek róla hogy megszűnjön. (Ahogy előttük a többi párt is)
27/F Angliából
Azt köszönhetem meg ennek a diktátornak, hogy jelentősen CSÖKKENT a bérem, a cég az utazást NEM finanszírozza már, és éppencsak hogy tudom fizetni a rezsit, közbe vegyek kaját, de öltözködésre már félre kell tennem, hogy tudjak egy normális ruhát venni.
Ja, a legalapvetőbb gyógyszerek vásárlásáról meg ne is beszéljünk!
A jövedelmem felére csökkenését.
Munkanélküliséget.
A tandíjak és okj képzési díjak emelésének köszönhetően azt, hogy most már végképp nem tudom tovább képezni magam és a lányom (egyenlőre) nem tud egyetemre menni, mert annyira drága lett.
A család szétszakadását, mert valakinek külföldre kell menni, hogy megteremtse a családnak a totális nyomorból való kiutat.
Ezenkívül köszönhetem az idegbetegséget és depressziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!