Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatív társadalmi és...

Konzervatív társadalmi és politikai véleményű emberekkel hogyan lehet fröcsögés nélkül véleményt ütköztetni? Ugye ez személy, és nem álláspontfüggő?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy szinte mindig ugyanaz a pár mondat szerepel az érvek és ellenérvek között, holott a skálát sokkal szélesebbnek érzem. Az érveket gyakran személyeskedéssel söprik le az asztalról, valós háttérgondolat ritkán szerepel a mondanivaló között. Társadalomkritikai kérdésben ez különösen hangsúlyos.

Nem adtam fel még a reményt, hogy b*zizás, libsizés, cigányozás, zsidózás vagy komcsizás nélkül vitázhassak a "túloldallal". Van bárkinek személyes pozitív tapasztalata a kérdésben?

2015. jún. 1. 08:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült felismerned a problémát.
2015. jún. 1. 10:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"valamilyen szinten a konzervativizmus egyfajta begyoposodottseg es visszamaradottsag :)"

Ha ezt te így gondolod, valamilyen szinten biztosan kimaradtál a közoktatásból :)

Amúgy a politika kategóriában sosem lehet fröcsögés nélkül beszélni. Mindig lesz egy idióta aki beszól valaki(k)nek (mint az az illető akit idéztem) meg egy másik, aki visszaszól (én) és innentől nincs megállás. :D

2015. jún. 1. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Eddig még nemigen fordult volna elő, hogy egy magát liberálisnak valló emberrel konstruktív eszmecserét tudtam volna folytatni hosszabb ideig, mert igen hamar kifogyott az érvekből, és semmivel nem tudta alátámasztani az ideológiáját.

És ahogy az náluk szokásban van,jött a náci-fasiszta-rasszista-trappista mantrázás, a személyeskedés, a köpkölődés. Ilyenkor valahogy eszükbe sem jut, hogy a véleményszabadság oda-vissza is működik, ha ők kimondhatják, én is kimondhatom. Ugye aki A-t mond,az mondjon B-t is...

2016. szept. 6. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!