Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karrierépítés szempontjából...

Karrierépítés szempontjából melyik pártba lenne érdemes belépni?

Figyelt kérdés

Több barátom illetve azok barátja most áll karrierépítés elején, ami azt jelenti vagy egyetemisták vagy éppen végeztek és most kellene azokra a kapcsolatokra szert tenni, melyekben az életben gyümölcsöző karriert építhet az ember. Erre a legjobb alkalom egy a jövőben sokáig kormányon levő párt lehet. Nem tudom melyiket ajánlam nekik. Tudsz segíteni?

Az ember, ha egy pártban van, találkozik befolyásos poltikusokkal, polgármesterekkel és üzletemberekkel, akiket a párt politikai ideológiája miatt könnyű megközelíteni és ha már az ember kapcsolatba elegyedett könnyen megeshet, hogy hosszú távú támogatót szerez az ember. Én sajnos elmulasztottam ezt anno és nem léptem be pártba. Manapság melyiket ajánlod?

Három top párt van ma itthon. Ezekből a Jobbikot túl radikálisnak, neonácinak találják az emberek, így ez nem ajánlatos. Az MSZP és a Fidesz illetve az SZDSZ, LMP ami azonos holdudvara. Én ebben a liberális közösségben is sok potenciállt látok, mert több nagyon befolyásos üzletember található ott, még támogató szinten is, akik jó kapcsolatokat ápolnak a mindenkori kormánnyal, a Fideszel és MSZP-vel is. Mit ajánlanál?

2015. máj. 28. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Menjél a direkt36 -hoz, vagy valami hasonló civil szervezethez újságírónak. Onnan biztos a politikai karrier, az első alakuló "kormányváltó" pártba bevesznek. A jelenlegi pártok közül karrierépítésre szerintem egyik sem igazán alkalmas. Az együtt- mszp- dk siralmas teljesítménye miatt már nem kap több támogatást nyugatról. Az Lmp -ből sajnos kiszórják a normálisan gondolkodó embereket, maradnak azok akiknek fontosabb az ország érdeke a saját sikerüknél(ezzel ellentmondanak a liberális alapelveknek).

Talán a jobbikban látok még esélyt a karrierépítésre. Ott a néppártosodás miatt lassan kirugdossák a nemzeti elemeket. Ha sikerül a választás, ezek helyére jó pártkáderekre lesz szükség, akik tudják, hogy megy az üzlet.

2015. máj. 28. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Kormányfikázásból neked karriered sosem lesz, kivéve ha vagy olyan tehetséges, mint Orbán, esetleg az öngyilkossága előtt Gyurcsány.

Egyébként csak nevetség tárgya leszel.

2015. máj. 28. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
7%

Most a Jobbik jön felfelé.

Szerintem ők tuti nyerők neked, de vigyázz, mert ha 2018-ban kormányra kerülnek és tényleg meg akarják majd valósítani a sok baromságukat, akkor elég gyorsan le kell majd lépned a bukásuk előtt.

Szóval iziben szedd majd meg magad.

2015. máj. 28. 21:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Szép kis köpönyegforgató elveid vannak!

De tudod mit?

Lépj mindig az aktuális kormánypártba! :D

2015. máj. 28. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

"Szép kis köpönyegforgató elveid vannak!"

Ezt Magyarországon úgy hívják, hogy életrevaló, élelmes ember.

Ebből is lehet tudni, hogy milyen emberek a magyarok.

2015. máj. 29. 06:09
 16/16 anonim ***** válasza:

előző, inkább és egyre inkább ilyenek a magyar emberek, akiket a csorda-népek lelegelni akarják:

- Ady Endre -

A Hortobágy poétája

Kúnfajta, nagyszemű legény volt,

Kínzottja sok-sok méla vágynak,

Csordát őrzött és nekivágott

A híres magyar Hortobágynak.

Alkonyatok és délibábok

Megfogták százszor is a lelkét,

De ha virág nőtt a szivében,

A csorda-népek lelegelték.

Ezerszer gondolt csodaszépet,

Gondolt halálra, borra, nőre,

Minden más táján a világnak

Szent dalnok lett volna belőle.

De ha a piszkos, gatyás, bamba

Társakra s a csordára nézett,

Eltemette rögtön a nótát:

Káromkodott vagy fütyörészett.

2015. máj. 29. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!