Van valakinek tapasztalata az osztrák katonaságnál, vagy ismerőse aki ott szolgál/szolgált, érdemes oda menni fizetség szempontjából?
Miért? Van idegenlégiójuk? Vagy van osztrák állampolgárságod?
Kevés nemzeti hadsereg enged be külföldi állampolgárokat. Esetleg magas képzettség esetén.
Egyébként a külföldiek igénybevétele még egy másik fontos terepen előtérbe fog kerülni (ez komoly szakértők előrejelzése, nem én találom ki). A jövőben egyre több olyan helyi konfliktus lesz, ahol a zsoldosokat veszik igénybe. Ilyen létezett 40-50 éve is Afrikában és most is láthatóak voltak a kelet-európai, szerb és fekete-afrikai zsoldosok Líbiában pl. , de ez terjedni fog. Az ok ugyanaz, amiért a Francia Idegenlégiót alapították. Ne a sajátjainkat kelljen a vágóhídra küldeni és egy profit már kiképezni se kell.
Ha már a Légiót említetted, érdekes amit írsz. Én megakarom próbálni majd a felvételt és meg sem fordult a fejemben, hogy azért ne menjek oda, mert nem tetszik Franciaország. Nekem pl. a kínaiak meg az amerikaiak nem jönnek be, mind a kettőből van ott elég. A Légióban pont az a legjobb, hogy soknemzetiségű mégis egy család. Nekik elsősorban a Légió a hazájuk, csak másodsorban Franciaország. A francia érdekek megegyeznek a Légió érdekeivel, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!