Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kapitalizmus a kizsákmányolá...

A kapitalizmus a kizsákmányolásról szól?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat lehetett ezt hallani 30 éve kb és sok filozófus is így látta. Ez így van?
2015. máj. 26. 11:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

És akkor mi a te világképed?

2015. máj. 26. 18:47
 32/36 anonim ***** válasza:

"És akkor mi a te világképed?"

Ez nem világkép kérdése! Ez élettapasztalaté. Egyébként más válaszolók elég szépen leírják az én véleményemet is sok dologról. Csak a 60%-os végtelen birka, vagy inkább papagájnaivitása (ismételgeti, a "miért kell imádnunk a kapitalizmus jelenlegi formáját" mantrát) az, ami kiborított.

2015. máj. 26. 19:43
 33/36 anonim ***** válasza:
Akkor az élettapasztalaté. Elég sok vélemény elhangzott itt, nem tudom, hogy kire gondolsz konkrétan.
2015. máj. 26. 22:55
 34/36 anonim ***** válasza:

hol mondtam en neked hogy imadd a kapitalizmus minden formajat?

Tolem ugy lehetsz oskomcsi ahogy akarsz, konkretan lexarom.

Csak ne magyarazd meg a feherrol hogy fekete.

2015. máj. 27. 07:33
 35/36 anonim ***** válasza:

"hol mondtam en neked hogy imadd a kapitalizmus minden formajat?"

Ha már a közgazdaságtan nem megy legalább a szövegértésnek feküdj neki! :-(

Had idézzek saját magamtól: "a kapitalizmus JELENLEGI formáját" ehelyett te előkaptad a lemezt az őskomcsizásról. Aztán meg csodálkozunk, hogy a magyar diákok milyen pocsékul szerepelnek a PISA felméréseken olvasás-szövegértésből...

Egyébként vicces, de te vagy az, aki a fehérről megpróbálja bebizonyítani, hogy fekete, csak nem veszed észre!

2015. máj. 27. 10:14
 36/36 anonim ***** válasza:
meg egyetlen ervet sem olvastunk itt toled.
2015. máj. 27. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!