Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyes körzetekben, pl. nálunk is a cigányság a jobbikra adja a voksát? Nem tudják mi várna rájuk ha a jobbik többséget szerezne?

Figyelt kérdés
Egyébként szerintetek miben fog változni a cigányok helyzete, élete, ha a jobbik oldalára billen a mérleg nyelve?
2010. febr. 23. 20:27
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Szerintem meg abszolút nem!Mivel teljesen normális "hangnemben" kommunikál velem,megadom a tiszteletet viszont.Sajnálom ha te ezt másképp értelmezed!De én tegnap is megírtam,nem érdekel olyan mélyen,hogy saját állításom bizonygassam feleslegesen.Nyitott szemmel kell élni,emlékekből,tapasztalatokból,sajtó archívumból,meg bla-bla!Nem akarok kioktatni még véletlenül sem.Volt az életemben egy kérdése egy dokinak hozzám:azért mert maga nem veszi tudomásul a magas vérnyomását,vagy nem tudott róla,attól az még létezik.
2010. febr. 24. 21:53
 42/49 anonim ***** válasza:
attól, hogy nem anyázol még játszod az agyadat és játszol vele is. Ha létezik a törvény, akkor linkeld be vagy idézd be. Ennyire félsz tőle, hogy kiderül nincs igazad? Egy érvelés nem abból áll, hogy "keresd meg", "nézz utána", ez nem érvelés. Kihasználod, hogy a 73%-os megadja neked a tiszteletet, az esélyt, hogy bizonyíts, te visszaélsz ezzel, ennyi.
2010. febr. 25. 09:31
 43/49 anonim ***** válasza:

Igen, erről van itt szó.

Hiába kérdeztem, és néztem utána, gyakorlatilag szóról szóra mind két "válasz" megegyező volt. Én - szerintem - ennél többet nem tudok magamból kihozni. Ha a wikipédián is ez szerepel, akkor annak lehet valami valóságalapja.

Megkérem, hogy maximum 10 percet szánj rá, mert így semmi értelme nincsen, hogy a te állításodat nekem kell alátámasztani.

2010. febr. 25. 15:10
 44/49 anonim ***** válasza:
oha, én is 73%-os lettem megint, nohát:) az a sok-sok felpontozás:)
2010. febr. 25. 15:23
 45/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:23

:)

Akkor szeretnélek arra megkérni, hogy lehetőleg valamilyen megkülönböztető jelzéssel írjunk, a félreértések elkerülése végett. A válaszaim végére "AB"-t fogok írni, hogy az olvasók és a válaszolók tudják, hogy kicsoda is válaszolt.

Tehát AB írt.

2010. febr. 25. 15:31
 46/49 anonim ***** válasza:

igazából elég megkülönböztető jelzés, hogy az én hozzászólásaim mellett nincs ott a privát üzenetküldés lehetősége;)

(le kellett vennem, mert volt pár izomagyú aki folyamatosan zaklatott, és folyamatosan azzal akarta megoldani a vitákat, hogy találkozzunk és rendezzük le:))

2010. febr. 25. 15:37
 47/49 anonim ***** válasza:

Várunk, és várunk...

AB

2010. febr. 26. 15:46
 48/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-24 21:53

Nagyon eltűntél... bizonyítsd be, vagy különben szerintem a vita eredménye egyértelmű.

AB

2010. márc. 1. 22:58
 49/49 anonim ***** válasza:
tipikus, mindig eltűnnek amikor bizonyítani kellene.
2010. márc. 1. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!