Mi a véleményetek arról, hogy egyes körzetekben, pl. nálunk is a cigányság a jobbikra adja a voksát? Nem tudják mi várna rájuk ha a jobbik többséget szerezne?
Igen, erről van itt szó.
Hiába kérdeztem, és néztem utána, gyakorlatilag szóról szóra mind két "válasz" megegyező volt. Én - szerintem - ennél többet nem tudok magamból kihozni. Ha a wikipédián is ez szerepel, akkor annak lehet valami valóságalapja.
Megkérem, hogy maximum 10 percet szánj rá, mert így semmi értelme nincsen, hogy a te állításodat nekem kell alátámasztani.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:23
:)
Akkor szeretnélek arra megkérni, hogy lehetőleg valamilyen megkülönböztető jelzéssel írjunk, a félreértések elkerülése végett. A válaszaim végére "AB"-t fogok írni, hogy az olvasók és a válaszolók tudják, hogy kicsoda is válaszolt.
Tehát AB írt.
igazából elég megkülönböztető jelzés, hogy az én hozzászólásaim mellett nincs ott a privát üzenetküldés lehetősége;)
(le kellett vennem, mert volt pár izomagyú aki folyamatosan zaklatott, és folyamatosan azzal akarta megoldani a vitákat, hogy találkozzunk és rendezzük le:))
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-24 21:53
Nagyon eltűntél... bizonyítsd be, vagy különben szerintem a vita eredménye egyértelmű.
AB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!