Mi a véleményetek arról, hogy egyes körzetekben, pl. nálunk is a cigányság a jobbikra adja a voksát? Nem tudják mi várna rájuk ha a jobbik többséget szerezne?
Figyelt kérdés
Egyébként szerintetek miben fog változni a cigányok helyzete, élete, ha a jobbik oldalára billen a mérleg nyelve?2010. febr. 23. 20:27
21/49 anonim válasza:
szerintem nem tudsz olvasni. jelenleg kapnak pénzt is és kedvezményt is. ne pattogj, ha fogalmad sincs a dolgokról.
22/49 anonim válasza:
Nekem ez újdonság volt, utánaérdeklődtem egyik fideszes barátomnál.
Ő azt mondta, hogy régen valami olyasmi volt, hogy 2 gyerek után ugyan úgy készpénzbe megkaptad a pótlékot, és X kereset után lehetett igényelni adókedvezményt.
Várom a választ.
23/49 anonim válasza:
közben látom ez a jobbikosozó emberke két profilról ír. a kis skizo.
24/49 anonim válasza:
Ne tereld el a lényeget!Itt ez most egy öngól volt.Ennyi.Vagy nehéz ezt lenyelni?legyen tartásod,sosem szégyen ha beismered,igen,tévedtem,igazad van!(nem várom el,ne aggódj.)Az meg hogy hányan írunk,miért és mit,szerintem tökre mindegy neked.Ha meg nem,akkor,nem.
25/49 anonim válasza:
és még a jobbikosokkal nem lehet vitázni........
26/49 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:08
Hé hé hé, ne rohanjunk így el.
Légyszíves mutass valamit, mert ez nekem új.
Még sosem hallottam ilyenről, és érdekelne.
27/49 anonim válasza:
Én nem mutatok Neked semmit.Szerintem vagy annyira intelligens és be tudod írni a keresőbe ezt a törvényt és megkeresni az ezzel kapcsolatos dolgokat.Akkor pontos választ kapsz mindenre.Így biztosan nem kell az én véleményemben kételkedned és láthatod leírva,mire gondoltam.
28/49 anonim válasza:
Jó, de egyáltalán milyen címszavakra keressek rá?
29/49 anonim válasza:
Próbálkozz pl.ezzel:kedvezmény három gyermek után 1998-2002
Szerintem kidobná.Ha nem,most nincs jobb ötletem a számodra!
30/49 anonim válasza:
kérdező te szánalom :D
hajrá Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!