Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyes körzetekben, pl. nálunk is a cigányság a jobbikra adja a voksát? Nem tudják mi várna rájuk ha a jobbik többséget szerezne?

Figyelt kérdés
Egyébként szerintetek miben fog változni a cigányok helyzete, élete, ha a jobbik oldalára billen a mérleg nyelve?
2010. febr. 23. 20:27
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Vona vagy egy tucatnyi lehetőséget felsorolt arra, hogy honnan lehetne milliárdokat spórolni átcsoportosítással, keress rá youtube-on pár interjúra. És ez nem az ő kidolgozása, hanem közgazdászoké, mielőtt valaki ebbe kötne bele. Egy esélyt megérdemelnek, jobban nem cseszhetik el, mint az MSZP.
2010. febr. 23. 21:02
 12/49 anonim ***** válasza:

"A programjukról állandóan dicshimnuszt zengenek,de soha nem beszélnek arról,hogy MIBŐL valósítanák meg ? "

ha nem lopnának annyit, hidd el erre kapásból lenne pénz.

mondok egy példát. egy 10.000 fős kisváros éves költsége kb olyan 20milliárd Ft, persze ez nagyon szűkösen, hiteles infóból tudom.

nah a 5es metró több mint 500milliárdnál jár.

20-25kisváros éves költsége. 25x10.000 emberé.

van pénz bőven az országban.

a másik: ha most a jobbik azt mondja, hogy "innen" lesz pénz, innen veszünk el, stb, az pár hónap múlva már korántsem biztos, hogy ugyanúgy meg lenne. szerintem nem lehet ezt előre megmondani.

2010. febr. 23. 21:04
 13/49 anonim ***** válasza:
*4es metró
2010. febr. 23. 21:04
 14/49 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, amerre én lakom, ott nagyszámú a cigány lakosság, igaz helyiek, nem vidékről idetelepültek, és itt is van aki dolgozik, van aki nem , és ugyanez vonatkozik a magyar emberekre is.Csak az a különbség, hogy amig a cigány aki nem dolgozik, az szegénységben él, a magyar aki nem dolgozik gazdag drága kocsija van, műmellű nője.
2010. febr. 23. 21:11
 15/49 anonim ***** válasza:

furcsán általánosítasz. mesélsz nekem arról, hogy ki az a magyar aki gazdagságban él miközben nem dolgozik? hm? ilyen ember akadhat esetleg 1-2.

van neked szemed? hány dolgozó magyar él szegénységben szted?

2010. febr. 23. 21:14
 16/49 anonim ***** válasza:
0%

"Családi kedvezményt harmadik gyerek után,adókedvezmény módján lehetne...

Ezt már valahol törvénybe iktatták ám ebbe a nagyon szar húsz évben!Nézz már utána,mielőtt kisajátítod magadnak a más politikáját!Akkor hazaárulás volt,most világmegváltás lesz ez a rendszer????(ha van munkahelyed és becsületesen dolgozol,akkor nem adózol,mer gyermeket nevelsz)

Te fújod a hülyeséged Jobbikos.......

2010. febr. 23. 21:20
 17/49 anonim ***** válasza:
0%
Hát felénk nem így van.Azt mondják a romák,eszük ágában sincs ilyen tanulatlan erőszakos emberekre szavazni!Inkább az Mszp,mert az nem bántja,hanem védi őket.Tudnak olvasni ők is.:(
2010. febr. 23. 21:25
 18/49 anonim ***** válasza:

"Te fújod a hülyeséged Jobbikos......"

a jobbik pénz helyett adna adókedvezményt. ennyi.

mellesleg a családi pótlékba épül be a mostani:

[link]

jah és téged minősít, hogy gúnyolódsz meg "jobbikosozol", te érzed magad jobbnak? mire föl?

2010. febr. 23. 21:38
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes volna nem kizárólag a retek klub, meg a tel-aviv 2 hírei alapján tájékozódni. Azok a cigányok, akik normálisan éltek, ezután is így élhetnek majd, félelem nélkül, akik sz@rul jönnének ki a Jobbik programjából, az a tipikus, ingyenélő, koheró réteg volna.

Ja, hogy az mszp ellenben VÉDI őket? 21:25 mit nem hallok? Eddig ez fel se tűnt. 50 milliós vérdíj egyetlen magyar áldozatnál sem volt eddig, Drazsé elvtárs se vonult ki a sleppjével meggyilkolt magyar polgár temetésére még soha, nem láttam őket pl. Szögi Lajos sírja előtt ácsorogni sem.

2010. febr. 23. 21:41
 20/49 anonim ***** válasza:

Nem értettél meg Jobbikos!

Nézz utána,ki és mikor hozott törvényt erről amit leírtál!Sok-sok évvel megelőzte a mostani ötletedet!Érted már?Volt már ilyen törvény.Nagyon régen!Nem te találtad ki,mert alkalmazták!Hát akkor nem beszélsz hülyeséget?Szerintem de.Nem bántani akarlak a megszólítással,de a neved nem tudom.Mielőtt valamit leírsz,gondolkodj el,nehogy hiteltelennek tűnj!(azért vagy hiteltelen,mert olyan dologra mondod hogy nagyszerű,amit általad utált párt talált ki és emelt törvény szintre,bocsika!!!)

2010. febr. 23. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!