Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyes körzetekben, pl. nálunk is a cigányság a jobbikra adja a voksát? Nem tudják mi várna rájuk ha a jobbik többséget szerezne?

Figyelt kérdés
Egyébként szerintetek miben fog változni a cigányok helyzete, élete, ha a jobbik oldalára billen a mérleg nyelve?
2010. febr. 23. 20:27
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Köszi a tippet!

A személyi jövedelemadóról szóló törvényben foglaltak szerint (1999. január 1-jétől) kedvezmény illette meg azokat a családosokat, ahol legalább az egyik családi pótlékra jogosult szülő személyi jövedelemadót fizetett. A családi adókedvezmény már fogantatásától számított 91. napjától igénybe vehető volt. 2001-től egy gyermek esetében évi 400 000 forintig, két gyermek esetében 642 000 forintig, míg három és több gyermek esetében 1,35 millió forintig volt adómentes a család jövedelme. Újdonság volt, hogy a nevelési ellátásból kikerülő gyermek után is igénybe lehetett venni az adókedvezményt, amennyiben egyetemen vagy főiskolán folytatta tanulmányait.

A Jobbik három gyermek után adókedvezményként adná a családi pótlékot. A kettő nem egyezik meg.

2010. febr. 23. 22:31
 32/49 anonim ***** válasza:
Holnap rábukok a témára!Megkeresem mert így fer.
2010. febr. 23. 22:54
 33/49 anonim ***** válasza:
Okés, rendben.
2010. febr. 23. 23:46
 34/49 A kérdező kommentje:

Kedves 22:28

Igen , én szánalom vagyok, te meg egy befolyásolt féleszű marha, aki megy az után akinek a kolomp van a nyakában.

Gondolom személyesen is , komoly erőt képviselsz ,sállal az arcod előtt sín kővel a kezedben.

2010. febr. 24. 05:39
 35/49 anonim ***** válasza:
nah hol van az a törvény?
2010. febr. 24. 18:51
 36/49 anonim ***** válasza:

Meg vagyok,mint ígértem:)))

Pontosan,ahhoz hogy igénybe lehessen venni,iskolázottsági kötelezettségük volt a gyerekeknek és három évig volt náluk.Természetesen,nem a szoc. kártyával együtt,mert az meg Mszp időből való!Tehát!Volt.keresd kicsit behatóbban,meg lesz az....

2010. febr. 24. 20:01
 37/49 anonim ***** válasza:

"Igen , én szánalom vagyok"

látod sok mindenben egyet értünk xD

kérdező...

2010. febr. 24. 20:36
 38/49 anonim ***** válasza:

Utánanéztem, és még mindig ezt a + kedvezményt találtam meg.

Szerintem félreérthettél valamit.

2010. febr. 24. 21:32
 39/49 anonim ***** válasza:
Szerintem tutira nem.Érdeklődj,ha érdekel,akkor,ne a neten!Hidd el,megéri.
2010. febr. 24. 21:35
 40/49 anonim ***** válasza:
kedves 73%-os vedd már észre, hogy játszik veled és az idegeiddel!
2010. febr. 24. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!