Mi a véleményetek arról, hogy egyes körzetekben, pl. nálunk is a cigányság a jobbikra adja a voksát? Nem tudják mi várna rájuk ha a jobbik többséget szerezne?
Köszi a tippet!
A személyi jövedelemadóról szóló törvényben foglaltak szerint (1999. január 1-jétől) kedvezmény illette meg azokat a családosokat, ahol legalább az egyik családi pótlékra jogosult szülő személyi jövedelemadót fizetett. A családi adókedvezmény már fogantatásától számított 91. napjától igénybe vehető volt. 2001-től egy gyermek esetében évi 400 000 forintig, két gyermek esetében 642 000 forintig, míg három és több gyermek esetében 1,35 millió forintig volt adómentes a család jövedelme. Újdonság volt, hogy a nevelési ellátásból kikerülő gyermek után is igénybe lehetett venni az adókedvezményt, amennyiben egyetemen vagy főiskolán folytatta tanulmányait.
A Jobbik három gyermek után adókedvezményként adná a családi pótlékot. A kettő nem egyezik meg.
Kedves 22:28
Igen , én szánalom vagyok, te meg egy befolyásolt féleszű marha, aki megy az után akinek a kolomp van a nyakában.
Gondolom személyesen is , komoly erőt képviselsz ,sállal az arcod előtt sín kővel a kezedben.
Meg vagyok,mint ígértem:)))
Pontosan,ahhoz hogy igénybe lehessen venni,iskolázottsági kötelezettségük volt a gyerekeknek és három évig volt náluk.Természetesen,nem a szoc. kártyával együtt,mert az meg Mszp időből való!Tehát!Volt.keresd kicsit behatóbban,meg lesz az....
"Igen , én szánalom vagyok"
látod sok mindenben egyet értünk xD
kérdező...
Utánanéztem, és még mindig ezt a + kedvezményt találtam meg.
Szerintem félreérthettél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!