Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Miért érdemes a...

Jobbikosok! Miért érdemes a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Nos én alapból Fideszes vagyok, de elbizonytalanodtam. Felmentem a Jobbik honlapjára, de elég hosszú a programja, ezért azt szeretném kérni, hogy pár mondatban foglaljátok össze a programot. És légyszi ne úgy akarjatok meggyőzni, hogy a másik párt mit tesz, vagy nem tesz. Azt szeretném tudni, hogy a Jobbik mit akar tenni. Köszönöm előre is a válaszokat! (Amúgy én már lassan a demokráciának sem látom értelmét, mert az egész csak egy látszatdemokráciának tűnik és nem csak Magyarországon...)
2010. febr. 23. 01:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
0%

Keresztény magyarokra gondolok, akik adót fizetnek, és dolgoznak egy kapitalista világgazdaságban egy 10 milliós országban.

Miért félek?

Azért mert ilyen kérdéseket teszel fel.+ már leírtam

Ha hatalomra kerülnétek esetleg minden fórumon minden elképzelhető demokratikus és jogszerű eszközzel támadni foglak titeket, és nem azért mert zsidó nagytőkés vagyok, hanem mert egy keresztény értelmiségi hazafi.

Mégegyszer nem szabad, hogy eljáttsza Magyarország, amit már annyiszor eljátszott. Nekem meg ne gyere a németekkel meg a hasonló burkolt megfogalmazásokkal, mert nem vagyok zsidó nincs miért kárpótlást kérnem.Tudom miről beszélsz, és azt is tudom miről szól ez a mondat.

"Én mondom meg ki a zsidó és ki nem az"

Nem ismerős ez a mondat? Hermann Göring A Német Birodalom

Légierejének Főparancsnoka. Ha az lennék most feljelentenélek, de annyit nem ér az egész.

Az egész Jobbik csak az elitbe vágyó csoport megalomániás vállalkozása.

2010. febr. 23. 12:31
 52/78 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom azokat akik ilyen radikális pártra szavaznak.Erről az elmúlt 20 év is tehet, hogy minimális fogalmuk sincs az embereknek a demokráciáról, és annak működéséről. Nyugaton ilyen BKV botrány zavargásokhoz vezetne. De persze a Jobbiknak ez nem olyan nagy volumenű ügy minta Kárpátia jeggyel kapcsolatos cirkusz. Értik a gondolkodásukat? Félelmetesek.

De azért nem kell elkeseredni.

Van egy esélyünk.

Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarok!

2010. febr. 23. 12:37
 53/78 anonim ***** válasza:

"Ha az lennék most feljelentenélek, de annyit nem ér az egész."

Minek alapján? Mutass nekem egy törvényt, amit megsértettem. Te vádaskodtál itt mindenféle marhasággal a Gárdáról, a Jobbikról, ezek vezetőiről, nekik lenne joguk téged feljelenteni.

Én meg nem mondtam semmit, ami törvénybe ütközik, maximum téged ültetnének le hamis vád miatt.

2010. febr. 23. 12:38
 54/78 anonim ***** válasza:
59%
Én tényeket soroltam fel te pedig egy állításom alapján következtettél a származásomra burkolt megfogalmazásban, de elég érthetően. Egyéni véleményből következtettél egy kollektívára és annak bizonyos véleményt tulajdonságot tulajdonítottál.Én viszont csak megállapítottam ezt és nem fenyegetőztem cak egy lehetőséget vázoltam fel hogyha valaki helyébe lennék akkor ilyen lépést tehetnék. Ezt nem bünteti a törvény. És nem konkrét személynek írtam csak egy ismeretlen fórumozónak.
2010. febr. 23. 12:43
 55/78 anonim ***** válasza:
59%
+Amit írtam narhaság? Ember neked fogalmad sincs az egészről!
2010. febr. 23. 12:45
 56/78 anonim ***** válasza:
0%

Még annyit tennék hozzá,hogy nyugodj bele soha nem fogtok nyerni.A Jobbik népzerűségi indexének növekedése csak a világgazdasági válságnak köszönhető, és a Fidesz sem fogja ölbe tett kézzel nézni ezt a nyomort ami itt folyik.

Vissza fog süllyedni a Jobbik oda ahonnan elindult 1 -2% os törpepárt.

2010. febr. 23. 12:52
 57/78 anonim ***** válasza:

"Én tényeket soroltam fel te pedig egy állításom alapján következtettél a származásomra burkolt megfogalmazásban, de elég érthetően. Egyéni véleményből következtettél egy kollektívára és annak bizonyos véleményt tulajdonságot tulajdonítottál."

Ha még ezt is tettem volna, nincs olyan törvényhely a Btk-ban, ami ezt büntetni rendelné. De persze még ezt is bizonyítanod kéne, mert ez csak az, amit te önkényesen belehallasz.

Ilyen viszont van a Btk-ban:

233. § (1) Aki

a) a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,

b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,

bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul.

(3) Ha a hamis vád alapján a vádlottat elítélik, a büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

-

Úgyhogy jó lenne, ha leállnál. Mióta csak zavarba hoztalak, mást se csinálsz, mint fenyegetőzöl, NBH-val, feljelentéssel, tököm tudja mivel. Máray egy ízben azt mondta, az a demokrata, aki nem fél.

2010. febr. 23. 12:52
 58/78 anonim ***** válasza:

,,Vissza fog süllyedni a Jobbik oda ahonnan elindult 1 -2% os törpepárt."

De bírom,amikor az Fidesz-esek,MSZP-sek ezzel hitegetik magukat...De ki kell ábrándítsalak,az elveszített szavazók ettől nem fognak visszapártolni hozzátok:)

2010. febr. 23. 12:54
 59/78 anonim ***** válasza:
59%

"Úgyhogy jó lenne, ha leállnál. Mióta csak zavarba hoztalak, mást se csinálsz, mint fenyegetőzöl, NBH-val, feljelentéssel, tököm tudja mivel. Máray egy ízben azt mondta, az a demokrata, aki nem fél."

Én vagyok az NBH én vagyok a Fidesz? ezek csak prognózisok politikai elemző mondatok spekulációk.A JobbIkkal kapcsolatban pedig tényeket közöltem és véleményt nyílcánítottam.Akkor jelentsd fel az összes magyar politológust Ez nevetséges! Na én kiléptem kár hogy ilyen szintre aljasodott a magyar közélet.

2010. febr. 23. 13:00
 60/78 anonim ***** válasza:

1. ÉN nem akarok feljelenteni senkit,

2. Én is csak véleményt nyilvánítottam.

2010. febr. 23. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!