Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Miért érdemes a...

Jobbikosok! Miért érdemes a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Nos én alapból Fideszes vagyok, de elbizonytalanodtam. Felmentem a Jobbik honlapjára, de elég hosszú a programja, ezért azt szeretném kérni, hogy pár mondatban foglaljátok össze a programot. És légyszi ne úgy akarjatok meggyőzni, hogy a másik párt mit tesz, vagy nem tesz. Azt szeretném tudni, hogy a Jobbik mit akar tenni. Köszönöm előre is a válaszokat! (Amúgy én már lassan a demokráciának sem látom értelmét, mert az egész csak egy látszatdemokráciának tűnik és nem csak Magyarországon...)
2010. febr. 23. 01:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt mondom, hogy nagyon helyesen tette Vona, hogy nem hajlandó ezekbe a provokatív játszmákba belemenni. A magyar zsidó szervezetek mikor határolódtak el attól, amit Palesztinában művel Izrael? Mellesleg, Vona kérte bármikor, hogy határolódjanak el?

Elvileg 13 bejegyzett kisebbség él Magyarországon, mégis ezek közül csak kettőről lehet hallani állandóan.

Trianon emlékművet pedig nem engednek felállítani sehol, még azt az egyszem Turult is le akarják bontatni. Állandóan késhegyre menő harcok kellenek, hogy valami magyar dolgot engedélyezzenek a saját országunkban.

A Nemzeti Őrsereg meg nem a Magyar Gárda alcsoportja, hanem egy teljesen másik szervezet. Semmi köze nem volt soha a Gárdához, az egyenruhájuk is teljesen más. Legalább annak utánanézhetnél, amit szóba hozol.

2010. febr. 23. 11:28
 32/78 A kérdező kommentje:

""ha megtanuljuk ellátni magunkat, akkor talán nem is lesz olyan nagy szükség az import/export-ra."

Ezt komolyan gondolod?

Mivel? Éhen nem halnánk,de ennyi."

Nem azt írtam, hogy nem lesz szükség rá, csak nem olyan nagy mértékben mint most.

2010. febr. 23. 11:37
 33/78 anonim ***** válasza:
24%

Az Őrsereg pár hónappal a Magyar Gárda előtt alakult, így 28 tagból álló szakasza már részt vett a Gárda első avatásán, a Budai Várban, ahol a két szervezet „bajtársi szövetségre” lépett egymással. Ez a kapcsolat a gárda kettéválása után is megmaradt mindkét szárnnyal.

Az Őrsereg azóta is részt vesz a Gárda valamennyi avatásán, és nagyon sok egyéb rendezvényen, demonstráción is együtt jelennek meg

2010. febr. 23. 11:39
 34/78 anonim ***** válasza:
24%
Ezzel foglalkozom töbek között a munkám során.
2010. febr. 23. 11:45
 35/78 anonim ***** válasza:
83%

És? Attól még nem egy szervezet. Azok tudtommal nyírségi gyerekek, szóval nem is egy országos szervezet, mint a Gárda.

Az internacionálét éneklő MSZP meg a Gorbacsovot hívja ide a pufajkás Horn szülinapi zsúrpartijára, Havas Szófia szerint meg itt egy csőcselék szervezte ellenforadalom volt 56ban.

Egyszerűen rájöttek az emberek, hogy nem volt itt soha rendszerváltás, csak más lett a gazda, és végre a saját kezükbe veszik a dolgokat.

2010. febr. 23. 11:46
 36/78 anonim ***** válasza:
4%

Magyarország energiaszükségletének 70 százalékát fedezi importból, és ez csak az olj földgáz. Vegyük még a fejlett műszaki berendezéseket, gépjárműveket, új technológiákat.

Ha jön a Jobbik a semmiből szilíciumvölgyet csinál mi?

Ez már közröhely!

2010. febr. 23. 11:50
 37/78 anonim ***** válasza:
5%

"Az internacionálét éneklő MSZP meg a Gorbacsovot hívja ide a pufajkás Horn szülinapi zsúrpartijára, Havas Szófia szerint meg itt egy csőcselék szervezte ellenforadalom volt" 56ban. "

Én azt hittem a Jobbikról szól a fórum. Igen ez ugyanolyan nagy probléma. De ha a volt kommunisták egyszer meghalnak, + teljesen kiöregednek ami kb. 15 év múlva bekövetkezik akkor ki lesz a célpont? Kivel fogják összehasonlítani magukat, hogy bezzeg ők is....

2010. febr. 23. 11:53
 38/78 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Jobbikról szól, és a pufajkásék úgy kapcsolódnak ehhez, hogy ha egy mszps politikus megy nyilatkozni valami tévébe, azoktól sose azt kérdezik, hogy mi a helyzet a kommunizmussal, az internacionáléval, meg úgy általában, a pártjukkal...
2010. febr. 23. 11:57
 39/78 A kérdező kommentje:

"Ha jön a Jobbik a semmiből szilíciumvölgyet csinál mi?"

ezt ki mondta neked hmm?

2010. febr. 23. 12:05
 40/78 anonim ***** válasza:
4%

A Hír tvn mást se hallani.De én ezzel be is fejeztem. Mi értlmiségiek akik politikával történelemmel foglalkozunk tudjuk kik vagytok, és mit akartok. Nem kell álszenteskednetek.Láttunk már ilyet, és hamar ki fog ábrándulni belőletek a magyar nép. Populizmus, irracionalitás, demagógia, és a rendpártiság a fegyveretek.

Ódon használhatatlan ideológiákat tálaltok modern köntösben, leporolva régi feledésbe merült eszmefuttatásokat. Csendőrök mi? Magyarországon amikor a csendőrség hivatalosan is működött a kisgazda párti szavazókat agyba-főbe verték egy választás előtt. Pedig a magyar nép többsége őket támogatta / a kisgazdákat/

Horthy Miklós? A magyar történelem döntésképtelen, már akkor is avítt gondolkodású kényszerből az antant által odaültetett paprika jancsija.

2010. febr. 23. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!