Jobbikosok! Miért érdemes a Jobbikra szavazni?
na röviden:
1, magyarországon ma nincs demokrácia
2, a Jobbiknak semmilyen programja nincs, ennek ellenére nagyon veszélyes lenne, ha ezek csak egy kicsit is hatalomhoz jutnának
Kire veszélyes?
Úgy érted, a milliárdokat lopó politikus- meg az embertelen cigánybűnözőkre?
Ja, hát igen. Így egyetértek.
Az meg, hogy nincs programjuk, hazugság! Sőt, csak nekik van programjuk!
A Fidesz programja hol van???
Végig olvasva a válaszokat hát nem tudom mit mondjak, egyre bizonytalanabb vagyok a Fidesszel szemben. Pl ez a holokauszt tagadós törvény se tetszik, mert ezzel a szólásszabadság egy része veszik el, sajnos a Fidesz tartózkodott ami nem túl szimpatikus.
Szerintetek a Jobbik segítségével ki lehetne lépni az eu-ból? Csak azért kérdezem, mert szerintem ki kéne, kevesebb haszna van az országnak, és igaz, hogy ezek után az országot körül vevő vámok majd emelkednek, de ha megtanuljuk ellátni magunkat, akkor talán nem is lesz olyan nagy szükség az import/export-ra.
Ha a JOBBIK Magyarországon hatalomra kerülne, akkor a Modys a Fitch valamint a Standard & Poor globális hitelminősítők úgy lepontoznák Magyarországot a kiegyensúlyozatlan politikai helyzetre hivatkozva mint még soha. A végeredmény a külföldi befektetők rohamosan megszabadulnának az állampapírjaiktól/nem vennének többet és ezzel megszűnne Magyarország adósságának finanszírozása. Amit ugyebár a mindenki által szidott nagytőke finanszíroz.A politikai megítélés az Eu ban katasztrofális szintre süllyedne kimaradnánk a nagy projektekből politikai-gazdasági értelemben szalonképtelen lenne az ország. Lásd példának okáért Ausztriát Haiderék kormányzásra kerülése idején.
Nyugodtan lehet szavazni a Jobbikra, de ezeket a szempontokat mindenki vegye figyelembe.
És aki az oroszok támogatására vágyik /ugyanis a Jobbik programja ezt is tartalmazza/ nézze meg a volt szovjet utódállamokat, milyen szinten bánnak velük az oroszok.
Ez a baj Magyarországgal itt mindenki ért a politikához, pedig csak populista jelszavakat skandál a nagy tömeg, persze tisztelet a kivételnek.
Egy politológus
A tökömet érdeklik a hitelminősítők meg a nagytőke!
Eladtak mindent, hogy a multik rabszolgái legyünk a saját országunkban, előbb-utóbb mindenki az utcára kerül, aki nem felsővezető, mert 60-90ezer forintból nem lehet megélni! Pláne gyerekkel!
Akkor omoljon össze a gazdaság, jöjjön az államcsőd, a külföldi spekulánsok meg húzzanak haza, minél előbb, annál jobb! Majd építünk magunknak gyárakat, ahol magunknak fogunk dolgozni. Vagy maradjanak, de akkor azok is fizessenek adót, nem ám mint most, hogy 20 évre adómentességet kapnak, csak hogy jöjjenek, meg hozzák a kínai munkásaikat a magyarok helyett!
Ahhoz képest, hogy egyesek szerint a Jobbiknak még mindig nincs programja... Hát erre mondom azt, hogy no comment. Végül is csak megint ők mutatták be leghamarabb, úgy, mint tavaly is.
Igazából a Jobbik programját gyakorlatilag tökéletesnek tartom. Hogy miért? Nagyon sokat gondolkodtam rajta régen, hogy mik a hibák az országban, milyen törvények kellenének. És ezt fogalmazta meg most a Jobbik.
Ami nekem nagyon szimpatikus, az az, hogy a politikusokat visszafognák. Úgy értem a mentelmi jogot eltörölnék, ha a politikus bűnöz, akkor a büntetését megkétszereznék, mert a politikusnak kell példát mutatni az ország számára.
A cigánybűnözésről ők kezdtek el őszintén beszélni, és már most, hogy még nincsenek is a parlamentben, többet tettek érte mint bárki más. Gondoljunk csak a Magyar Gárdára. Egyesek haszontalannak és félelemkeltőnek tartják, de komolyan mondom, amióta megva a Gárda, nálunk itt vidéken ha csak egy picit is, de csendesebbek lettek a cigányok, ami számunkra hatalmas öröm, mert nagyban megkönnyíti az életet.
A multikat nem kizavarnák -ahogy egyesek ezt reklámozni szokták-, hanem megadóztatnák, mégpedig azért, mert ha a multik nem élveztek volna adómentességeket, nem lett volna szükség a Gyurcsány-csomagra, mivel ezáltal pont annyi összeget akartak behajtani, mint amennyi kedvezményt adtak a multiknak. A multikat ma 25x jobban támogatja az állam mint a magyar vállalkozókat. Ráadásul a multi nem hagy itt semmit, hanem viszi kifelé a pénzt, tehát még hasznunk sincs belőle. Szóval meg akarják adóztatni a multikat és a magyar gazdákat támogatni, hiszen akkor fellendülhetne magyarországon a gazdasági élet, és nem csak annyira dübörögne mint jelenleg.
Felvették a kapcsolatot már több országgal is, akik hajlandóak lennének magyar termékeket vásárolni, ilyen például Kazahsztán. Ha megnézzük, nem kis ország. Tehát véleményem szerint gazdasági szempontból ez is lendítene rajtunk egyet.
Amit most mondok, sokaknak nem tetszik, de én nagyon örülök neki. Ez pedig az erkölcsoktatás. 19 éves lány vagyok és ennél közelebbről nem is tapasztalhatnám a fiatalság mai erkölcstelenségét... Hogy már 13 évesen isznak, drogoznak, össze-vissza d*gnak és ők még erre büszkék is. Értékítéletünk nulla, iskolába úgy mennek a lányok, mintha discoba készülnének. Miniszoknya és cicikidobós felső, erősen ki vannak sminkelve, az egyeseket meg sorra kapják, ha a tanárt nem sikerül levenni a lábáról egy mélyen dekoltált felsővel. Szóval szerintem az erkölcsoktatás hasznos lenne. Nem lenne mindenkivel szemben hatásos, de ha csak sokakba egy alap-értékítéletet lehetne nevelni, már az is sokat segítene a társadalmon.
A tegnapi törvényen meg én is röhögök. A történelem egy olyan tudomány, amit folyamatosan kutatnak, folyamatosan bizonyítékokkal támaszt alá. Nem tudom, ha tényleg úgy történt az a dolog a múltban, ahogy ezt tálalják, akkor miért nem lehet kutatni utána? És minden más után miért szabad? Meg akkor tényleg legalább vették volna bele a kommunizmus bűneit. De hát mindegy, az úgyis csak minket érintett.....
A Jobbik programja: például a gyermekvállalás támogatása. Ez nem volna rossz. De a témában tartott konferencián így kezdték: tehát a gyermekvállalás kapcsán első témánk: A RENDVÉDELEM!Először is itt rendet kell csinálni, hogy olyan közeg legyen, ahol érdemes gyerekeket vállalni. Ezt pedig a csendőrséggel tennék. Mindenkit börtönbe küldenének, aki szerintük bontja a rendet. A csendőrök járőröznének az utcákon, és mindent kontrollálnának, talán még egy zajszintet is meghatároznának? Aki azt túllépi mehet a dutyiba. Aki pl. amerikai éneket énekel az utcán, majd az is megy a dutyiba? Ezt most persze csak kis túlzással írom, de ők komolyan gondolják a járőrőző csendőrséget. Az nagyon nagy lelki terror lenne.
Program továbbá: a gyermekek oktatását átalakítanák. A mostani integrált oktatás helyett a gyermek küldetésének a teljesítését tűznék ki célul. Ez sem hangzik rosszul. Következő mondat: alapvetőnek vennék, a keresztény ember fogalmából kell kiindulni az oktatásban.
És programjuk még a tradicionális egyházak szerepének megnövelése, a szekták (szerintük Hit gyülekezete,Krisna stb.) ellenében, mesterségesen, és kényszerrel. A kereszténységgel nem volna baj, de ha ezt kényszerrel, törvényből teszik, az már borzadály. Tiszta középkor, meg ellenreformáció. Olvass róla kicsit, milyen volt, mikor valakit a hitéért zártak be, öltek meg, mert nem az állam által támogatott felekezet tagja volt. Az iskolában ilyen szellemben nevelnék a gyerekeket, de kérdem én: ha valaki buddhistának akarja nevelni a gyerekét, mert abba hisz? Miért erőltetik rá a katolicizmust a suliban.
Következő program: a gyerek eszét, szívét és testét egyaránt akarják majd edzeni. Ez megint nem tűnik rossznak, csak kérdés, hogy mivel, és milyen célból. A milyen célból: gondolom, hogy jó katonák legyenek majd, akik visszagoglalják a háborúban nagy magayarországot. Meg hogy jó gárdisták lehessenek,akik tudják püfölni az engedetleneket. Meg hogy jó árja magyarok. Amúgy ez az oktatás politika kísértetiesen hasonlít Hitler-i, v. Mussolin-i oktatáspolitikára. Ijesztő. A szívüket a gyerekeknek a Horty-korszak nagyajainak művével szeretnék megtömni, hogy már kiskorban beplántálják az idegen és zsidógyűlöletet a szívekbe. A mássság útálatát. Bevezetnék a rovásírást. (kis túlzás, de lehet, hogy nem is túlzás: a csodaszarvast, a turult, és miegymás hasznos magyar sámáni az országra átkot hozó jelképet)
A TV2-t és az RTL Klubot nem csak beszüntetné Vona Gábor, hanem "porig rombolná" mondta gyülöletét picit visszafolytva lassan vörösödő fejjel, (nem bánom én, nekem nincs is tv-m, mert rühellem azt a szennyet,) de egy vezető politikus tudja már megfeszínei az indulatait. Szóval mindenkit csak torolának, vernének, börtönöznének,
KÖSZI EBBŐL NEM KÉREK!
A multikra Vona mondta maga, hogy húzzanak el innen. Csak nem tudom miért akarja megfosztani az országot, legalább attól a nagyon kevés jólfizetett állástól. Én dolgoztam kis cégeknél, sosem hajlandók megfizenti, de ugyan úgy az egész életedre számot tartanak,mint a multik. Viszont a mulitk legalább megfizetnek egy szint után.
Ez a programjuk .
A zsidókkal még nem tudom, mit csinálnának, csak annyit tudok, hogy volt akit Izraelbe küldött Vona.
Kérlek, ne szavazz rájuk, ennél még az is jobb, ha ellopják a pénzemet az MSZP-sek, de legalább nem dresszúráz az utcán a csendőrség, és hagyják, hogy olyan vallású legyek, amilyet én választok. Please!
"Majd építünk magunknak gyárakat, ahol magunknak fogunk dolgozni."
Igen ez egy megoldás lehetett volna a 90-es években, de több okból kivitelezhetetlen.
Magyarországon a 40 év államszocializmus megszűntette a hitelrendszert, szétverte a magángazdaságokat stb.
A végkövetkeztetés:mivel nem történt meg az eredeti tőkefelhalmozás nincs mivel befektetni nincs tőkéje a magyar embereknek.
Ami pedig a multikat illeti a magyar adótörvények megváltozása esetén elmennek Szlovákiába, Ukrajnába és a többi olyan országba ahol jobb feltételeket kínálnak nekik.
Az egyetlen megoldás a kkv szektor állami erősítése lenne, de ez függ a társadalmi hozzáállástól is. Dolgozni kellene, és nem számlagyárakat, fiktív kft-ket alapítani.
Ezt célozta meg a Fidesz Széchenyi programja, de az idő nem volt elég a kibontakozáshoz. Jó ötlet volt még az Mszp
PPP-beruházási csomagja /magántőke és állami együttműködés/, de ott meg a simliskedés a csalások húzták le az egészet.Akik ezekben részt vettek nem külföldi nagytőkkések voltak, hanem keresztény magyarok.
A Balatonon hatalmas beruházások voltak 90-es években. Mit csinált a kis és középvállalkozók többsége? Egy hét alatt akart mindenki meggazdagodni felverték az árakat a vendégek pedig leléptek Horvátországba.
A nagygazdák hatalmas összegű földalapú támogatásokat kapnak mind a mai napig.
Mit csinálnak?
Külterjes gazdálkodás mináél olcsóbban speciális termesztés helyett, valamin éhbérért dolgoztatnak vidékieket feketén.
Ezeket a dolgokat min a honfitársaink teszik.
Nem bűnbakokat kell keresni, hanem mély önvizsgálatot kellene tartani az egész magyar társadalomnak. A 90 ezres fizetés pedig azért ilyen alacsony, mert az infrastrukturális fejlettség alacsony, ezért a befektetők ennyire értékelik az itteni befektetés kiadási oldalát. A másik oka a magas adórendszer amire két megoldás van: megszüntetik a pazarló szociális hálót (pl 800 ezer rokkantnyugdíjas) és ezzel kompenzálják az adócsökkentést, valamint fizetőssé teszik az állami szolgáltatásokat azaz kiszervezik, és mindjárt 120 ezer lesz a 90 ezres fizetésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!