Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Miért érdemes a...

Jobbikosok! Miért érdemes a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Nos én alapból Fideszes vagyok, de elbizonytalanodtam. Felmentem a Jobbik honlapjára, de elég hosszú a programja, ezért azt szeretném kérni, hogy pár mondatban foglaljátok össze a programot. És légyszi ne úgy akarjatok meggyőzni, hogy a másik párt mit tesz, vagy nem tesz. Azt szeretném tudni, hogy a Jobbik mit akar tenni. Köszönöm előre is a válaszokat! (Amúgy én már lassan a demokráciának sem látom értelmét, mert az egész csak egy látszatdemokráciának tűnik és nem csak Magyarországon...)
2010. febr. 23. 01:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
4%
Nem fogtok nyerni soha, mert a Fidesz teljesen ki fog csinálni titeket politikailag az NBH-val.
2010. febr. 23. 12:08
 42/78 A kérdező kommentje:
Légyszíves nyugodj le és kérlek ne írj többet ehhez a kérdéshez, mint látod Jobbikosokhoz intéztem kérdésem, így a válaszokat is tőlük várom.
2010. febr. 23. 12:11
 43/78 anonim ***** válasza:
4%
Utolsó: nagyon örülök,hogy ilyen kristálytisztán látsz. De sajnos a mai fiatalok nem... Kérlek, mondd ezt el mindenkinek, akinek csak teheted.
2010. febr. 23. 12:11
 44/78 anonim ***** válasza:
4%
Csak érzékeltetni akartam a szilíciumvölggyel, hogy a fejlett nyugati országok milyen szinteken szórakoznak, és még náluk se biztos semmi. Ráadásul Japán, Usa, st. olyan tőkével és tudásanyaggal dolgoznak, hogy aki azt mondja, hogy az onnan hozott imortor csökkensük az egyáltalán nincs tisztába a makrogazdasági folyamatokkal.
2010. febr. 23. 12:12
 45/78 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló jókat neked is, ajánlom következő célpontnak az agymosott németeket, ők bizonyára engedelmesen fogják húzni a vadkapitalista igátokat továbbra is, sőt ennek az acsarkodásnak a feléért is kipengetik már a rendes havi kárpótlást.
2010. febr. 23. 12:12
 46/78 A kérdező kommentje:
Első sorban élelmiszerre gondoltam. Igazad van oda írhattam volna.
2010. febr. 23. 12:13
 47/78 anonim ***** válasza:
0%
Aki igazi hazafinak vallja magát az fogjon össze pártállástól függetlenül, mert nagy problémák vannak, de ezek között a problémák között előlelő helyet foglal el a Jobbik. Aki hazafi nem engedheti meg,hogy visszatérjünk a múltba egy ilyen nevetséges párt vezetésével.
2010. febr. 23. 12:18
 48/78 anonim ***** válasza:
100%
És elárulod, hogy melyik haza fiaira gondolsz?
2010. febr. 23. 12:21
 49/78 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit félsz ennyire a Jobbiktól. Ők is ugyanolyan emberek mint te vagy én. Hiába jutnak be, azért ők sem tehetnek meg mindent.
2010. febr. 23. 12:21
 50/78 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=uaqP5LQpE7Y

Ez fáj nekik.

Hogy van, aki segít azoknak, akiket ők utcára raknak a köztörvényes bűnöző Tasnádi haverjaikkal.

2010. febr. 23. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!