Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki azt mondja, hogy nem...

Aki azt mondja, hogy nem minden cigány rossz, annak miért mondják mindig, hogy költözzön be közéjük?

Figyelt kérdés

Én cigányok között nőttem fel, rengeteg cigány szomszédom volt, és voltak balhés cigányok köztük, voltak tisztelettudó rendes emberek köztük. Volt magyar szomszédom is, ahol a szülők alkoholisták voltak, és verték a gyereket, és leszarták mit eszik, ezért a magyar srác a suliban lopta össze másoktól uzsonnára a pénzét..

Voltak magyar gyerekek, akik a balhés cigányokkal "bandáztak" mert menőnek érezték, hgoy terrorizálhatják a környékbeli gyerekeket.

Voltak cigány gyerekek, akikkel együtt játszottunk, és nem is érdekelt minket, hogy cigány-e vagy sem, volt hogy ebédre is meghívtak a szülei és teljesen kulturált környezetben lakott..

Eléggé árnyalt a kép, ha azt mondom egy forumon, hogy szerintem nem lehet ilyen egyszerűen kijelenteni, hogy minden cigány rossz és minden magyar jó, akkor miért jön csomó ember egyből azzal, hogy akkor költözz be közéjük és rájössz?

2015. ápr. 28. 12:28
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

"És az a gyanúm te is ilyen lehetsz"

a kérdést legalább elolvastad rendesen?

2015. ápr. 29. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!