Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki azt mondja, hogy nem...

Aki azt mondja, hogy nem minden cigány rossz, annak miért mondják mindig, hogy költözzön be közéjük?

Figyelt kérdés

Én cigányok között nőttem fel, rengeteg cigány szomszédom volt, és voltak balhés cigányok köztük, voltak tisztelettudó rendes emberek köztük. Volt magyar szomszédom is, ahol a szülők alkoholisták voltak, és verték a gyereket, és leszarták mit eszik, ezért a magyar srác a suliban lopta össze másoktól uzsonnára a pénzét..

Voltak magyar gyerekek, akik a balhés cigányokkal "bandáztak" mert menőnek érezték, hgoy terrorizálhatják a környékbeli gyerekeket.

Voltak cigány gyerekek, akikkel együtt játszottunk, és nem is érdekelt minket, hogy cigány-e vagy sem, volt hogy ebédre is meghívtak a szülei és teljesen kulturált környezetben lakott..

Eléggé árnyalt a kép, ha azt mondom egy forumon, hogy szerintem nem lehet ilyen egyszerűen kijelenteni, hogy minden cigány rossz és minden magyar jó, akkor miért jön csomó ember egyből azzal, hogy akkor költözz be közéjük és rájössz?

2015. ápr. 28. 12:28
1 2 3 4 5
 1/41 Andizsuzsi ***** válasza:
46%
Mert jól esik azt gondolni, hogy a saját problémáinkért más a hibás. Nálunk a cigányok azok, akiket hibáztatni lehet a közbiztonság, a gazdaság állása és egyéb más okokért (ha őket valami miatt épp nem, akkor jönnek a zsidók, végső soron a libsik). Ha valaki pozitív példát hoz, akkor az csak elenyésző kivétel, nem számít. Az én környezetemben is van egy "nem emberi " módon viselkedő banda. Javarészt cigányokból áll. A vezetőjük viszont olyan fehér, mint a hó.
2015. ápr. 28. 12:36
 2/41 anonim ***** válasza:
81%

Én is ismerek rendes romákat, és ismerek balhés cigányokat.

Csak az arányok 1:1000-hez. Ez meg tény.

Ahol laktam gyerekkoromban, ott a fél lakótelep cigány volt. Voltak balhék, nem is egy.

Aztán bevezették a közösköltséget a lakótelepen, és 6 hónap alatt elfüstöltek :D

Engem már vertek meg cigányok, látom téged még nem.

2015. ápr. 28. 12:42
 3/41 anonim ***** válasza:
67%
Én is cigányokat között nőttem fel, többször betörtek hozzánk, állandóan beszóltak, 2-szer is elrabolták tőlem a biciklimet kisgyerekként a rendőrség meg röhögött rajtuk. Költözzön oda aki védi őket!
2015. ápr. 28. 12:42
 4/41 A kérdező kommentje:

Ki védi őket?

Igen engem vertek már meg cigányok, balhés magyarok is -.-

És lopták már el telefonomat, belép kötöttek már csak úgy hobbiból is, és mégsem értem mi bajotok van, nekem nem a cigányokkal lett tőle bajom, hanem azokkal az idiótákkal akik belém kötöttek, megloptak és megvertek gyerek koromban.. Volt egy felsős magyar gyerek, aki folyton balhés cigányokkal barátkozott, és szó szerint rettegett tőle az egész iskola.. talán ő jobb? vagy őt védjük, mert ő magyar? -.-

2015. ápr. 28. 12:46
 5/41 anonim ***** válasza:
54%

2:

Nyilván aki nem ért veled egyet, az magyarellenes.

Ezzel a magyarelleneses szöveggel észre sem veszitek mennyit ártotok a magyar nemzetnek. Mondjuk tény, hogy erre tesztek magas ívben, nektek csak múló divat a magyarság...

2015. ápr. 28. 12:46
 6/41 anonim ***** válasza:
77%
az arányokkal van a gond kérdező. a közel százezres táború börtönlakók fele cigány, a másik fele értelemszerűen magyar, tehát van 50.000 cigány rab az országban. a probléma ott kezdődik, hogy ez az 50.000 egy 800.000 fős cigányságból kerül ki, míg az 50.000 magyar rab a 9 milliós magyarságból, tehát a romák 1/16 része börtönben van, ha a magyaroknál lenne ilyen mértékű a börtönlakók száma, akkor az közel 520.000 fő lenne. mire is utal ez? hogy a cigányokon belül sokkal nagyobb a bűnözésből élő, vagy legalábbis törvénytelen életmódot folytatók száma, arról nem is beszélve, hogy átlagban sokkal erőszakosabbal és khmmm butábbak, mint a többi etnikum az országban, amiről mi sem tanúskodik jobban, minthogy az, miszerint a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságok majdnem 80 százalékát ők követik el. te olyan környéken nőttél fel, ahol az a kisebbségük tömörül, akik nem tartoznak bele a törvénytelenül élők közé, de ez nem változtat az arányokon. én gyerekként szinte csak albínó nyulakat láttam, de ebből nem az következett, hogy az összes nyúl hófehér és piros szemű, csupán én voltam olyan helyzetben, hogy ezt a kisebbségüket láttam a legtöbbet. attól, hogy néhanapján összefutsz egy méregfog nélküli kígyóval még nem azt jelenti, hogy az összes többi ilyen és nyugodtan lehet simogatni őket. de, ha még mindig nem hiszel nekem, akkor költözz el egy borsodi, jellemzően cigányok lakta településre és próbálj meg ott nemhogy élni, de túlélni egy évet.
2015. ápr. 28. 12:48
 7/41 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is voltak cigány ismerőseim gyerekkoromban. Több

szomszédom is cigány volt (lakótelepen).

Elsorolom szépen a tapasztalataimat:

1. család

Apuka sitten volt

Anyuka alkoholista

Gyerek bűnöző lett

2. család

Apuka dolgozik

Anyuka dolgozik

Gyerek kőműves lett, de nagyon értelmes, kedves gyerek még mindig

3. család

Mutter egyedül nevelte a gyereket, dolgozott

Gyerek kb. 15 éves koráig normális volt, utána kijött belőle a tesó, a rendőrség is körözte.

4. család

Kint élt egy putriban a város határában, az apa állandóan részeg volt, anya pedig egy sikongatós őrült. A fiuk lehúzott pénzzel, voltam 8 éves, ő meg 12, ha nem adok neki pénzt megver stb.

5. család

Anya egyedül neveli a gyerekét, egész normális volt

Fiú később autók feltöréséből élt, elkapták, lesittelték.

Ezen kívül, cigányok vették már el pénzemet gyerekkoromban, illetve vertek meg.

Hát mint láthatod, én 1, azaz EGY értelmes cigány családot ismertem/ismerek. (ezek a történetek már régiek...)

2015. ápr. 28. 12:48
 8/41 A kérdező kommentje:

Én is összesen 2 normális cigány családot ismertem, de ők tényleg tisztességesek voltak, és akik szerint ők azért nem érdemelnek normális életet, mert a másik 15 családban balhék voltak, az az ember még sosem tapasztalta milyen érzés, amikor ok nélkül kiközösítik valahonnan..

A probléma megoldása szerintem nem ennek a 2 családnak a büntetése azzal, hogy lenézzük őket a többi cigány miatt, hanem a megoldás az lenne, ha a többi cigányt büntetnénk a tettei miatt, és végre felhagynánk ezzel a baromsággal, hogy "ne beszéljünk róla rendesen, mert akkor megoldódik minden"..

Fura hogy legtöbb ember 2 csoportba rendeződött, az egyik aki elítéli az összes cigányt, a másik aki védeni próbálja az összes cigányt.. Szerintem egyiknek sincs igaza, és egyre sürgetőbb lenne, valamit tenni, mivel folyamatosan romlik a helyzet..

2015. ápr. 28. 12:58
 9/41 Andizsuzsi ***** válasza:
39%

"a közel százezres táború börtönlakók fele cigány"

Ezt alá is tudod valamivel támasztani, vagy csak úgy megtippelted?

2015. ápr. 28. 13:04
 10/41 anonim ***** válasza:
63%

"Ezt alá is tudod valamivel támasztani, vagy csak úgy megtippelted?"

Mikor osztállyal elmentünk börtönbe, akkor a 90%-a volt cigány az ott lévőknek.

2015. ápr. 28. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!