FIDESZ a liberálisok és a kommunisták házasságából született Likud-imádó szervezet, hisztek nekik? Ők csinálnak majd igazi rendszerváltást? Győzzön a Jobb!
Orbán Viktor: KISZ-titkár, majd egyházellenes ultraliberális
Stumpf István: Hazafias Népfront alelnöke
Szűrös Mátyás: MSZMP KB tagja, vad kommunista
Kövér László: KISZ-vezető, MSZMP-tag, kommunista káder család sarja, első munkahelye az MSZMP egyik kutatóintézete, majd vad egyházellenes ultraliberális
Rogán Antal: KISZ-vezető, majd antiklerikális ultraliberális
Az utolsó előtti egy nagy makimajom! A többiek hozzászólását köszönöm!
Pusztuljon Likud Kolompár Orbán és csürhéje!
Hajrá Morvai Krisztina! Hajrá Jobbik!
Krisztikém, egy kiváló kampánytanács tőlem! Ha teheted, akkor menj el a Playboy-ba egy fotósorozatra, tovább növelhetnéd a híveid a számát, de ne legyél prűd! Hajrá Morvai Krisztina baba!
ui.: A lányod is jó nő lesz! Jó nőket a Parlamentbe! Pusztuljon Lendvai és társai! Hajrá Morvai Krisztina! Hipp-Hupp-Turupp!
A válasz megírásának időpontja: ma 23:43
Gondolom ezek után tudod, hogy kire kell szavaznod! Pusztuljon Likud Kolompár Orbán Viktor! Virágozzék a nemzet rózsája, Morvai Krisztina szexszimbólum!
"Virágozzék a nemzet rózsája, Morvai Krisztina szexszimbólum!"
hát ha neked Lendvai Ildikó jobban bejön.... :D
"Politológiát hallgattam, veled ellentétben tudom, mit írok."
Én is szoktam hallgatni Jimmy Hendrixet, mégsem tudok gitározni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!