FIDESZ a liberálisok és a kommunisták házasságából született Likud-imádó szervezet, hisztek nekik? Ők csinálnak majd igazi rendszerváltást? Győzzön a Jobb!
Orbán Viktor: KISZ-titkár, majd egyházellenes ultraliberális
Stumpf István: Hazafias Népfront alelnöke
Szűrös Mátyás: MSZMP KB tagja, vad kommunista
Kövér László: KISZ-vezető, MSZMP-tag, kommunista káder család sarja, első munkahelye az MSZMP egyik kutatóintézete, majd vad egyházellenes ultraliberális
Rogán Antal: KISZ-vezető, majd antiklerikális ultraliberális
Kuruc.infót fejből vágod, azt látom. Szerintem osztani nem tudsz.
Néha tényleg sajnálom, hogy ugyanarra a pártra szavazunk.
Azt hittem, valaki vitatkozni próbál az idecitált adatokkal, de nem!:) Sírás-rívás, pszichológiai alaptanok szerint ennek oka a bűntudat, illetve előzetes tettek és gondolatok miatti szégyenérzet. :)
Akinek az igazság fáj, az hazug, jellemtelen ember, aki a hazáját hazug és jellemtelen emberekre bízza, az hazaáruló.
hűű dejó hogy már megint egy ilyen nyomi akarja megmondani nekem hogy hazaáruló vagyok...na megyek reggel feladom magam a rendőrségen...
A provokáció meg tudod mire vezethető vissza??na gyorsan keresd ki azt is gugléból
tudod mikor valaki nem enged az igazából és nem lehet vele dűlőre jutni,ráadásul még hülyeséget is beszél be szokták utalni valahova:):):)JA meg még nem is érti az olvasott szöveget se...
Se fideszes,se mszp-s.........:D:D
143...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!