Majd a fidesz kormány alatt jobb lesz, akkor drágábban tudok majd eladni, és olcsóbban venni?! Sokan így gondolják, valóban így lesz?
Drága kérdező. Már az alap tézised is hibás! A Fidesz szavazók NEM A KÁNAÁNÉRT SZAVAZTAK A FIDESZRE. Ez csak egy buta piros, és ráadásul értelmetlen propaganda fogás. Hiába mondogatjátok, hogy kolbász kerítés, ez csak a ti lelkiismereteket nyugtatja, a Fideszesek pontosan tudják, hogy ilyenről szó sincs!
A Fideszsek arra szavaztak, hogy a gyöpi, betokosodott, szemét, patkány kommunisták takarodjanak már végre a francba. Csukják le, akit le kell csukni, legyen normális közbiztonság, legyen végre igazságos a magyar társadalom (pl egy önkormányzati dolgozó ne keressen 3x annyit, mint aki ugyanazt a munkát végzi a versenyszférában), stb stb...
Igen, a Fidesz kormány alatt százszor jobb lesz! Nem a a gazdagság miatt. Bár tudom, hogy egy buta kommunista csak abban tud gondolkodni...
Nem vagyok és nem is voltam,sőt a családom sem patkány,buta, betokosodott stb. vörös kommunista! Nem vagyok vállakozó,és köztisztviselő sem,csupán a kétkezünk munkájából élünk.
Arra viszont még nagyon jól emlékszem,hogy a Fidesz kormányázsa alatt csak a jómódúakkal és a gazdagokkal törődött. Aki a csak munkából élt,azokat le se sz@rta!
Aki a Fideszre szavazott,az elhitte nekik,hogy ezután Kánaán lesz. Elhitte,hogy nem kellenek megszorítások,ezzel a piszok kormány csak a népet sarcolta .Elhitte,hogy a gazdasági válság csak smafu! Vajon ekkor már miért nem akart előrehozott választásokat?
Volt annyi esze,hogy a kormányra hagyta a piszkos munkát,mert nem akart "rossz fiú" lenni.
Sokan hittek nekik,és ezért szavaztak rájuk. Igen hamar felfognak ébredni,mert nem lesz jobb,hanem sokkal rosszabb lesz. A kisemberek szívják majd meg legjobban az eddigieknél nagyobb megszorításokat! A Fidesznek is tudomásul kell venni,hogy válság van,és nem csinálhatnak,azt,ami nekik tetszik. Ezt mutatja a forint árfolyama is.Ha adót csökkent a magas keresetűek kedvéért (amit azok zsebrevágnak,de nem lesz belőle új munkahely),akkor a hiányt a szoc.kiadásoktól fogja elvenni.
De szerintem elég elgondolkodtató,amit a napokban hallottam a Fidesz egyik "megmondó" fejesétől. Szerinte tenni kell azért,hogy a KÖZÉPOSZTÁLYBAN minél több gyerek szülessen? Miért csak a középosztályban? A melós ne szüljön gyereket,vagy csupán egyet?
Csak a hatalom a fontos nekik, az emberek nem! A nemzeti összefogás egy szépen hangzó,de értelmetlen szöveg. Orbán mindig talál ki valamilyen tartalom nélküli blab-blab szöveget. A sok ostoba pedig meghatódik tőle.
Pár év múlva naygot fog esni a népszerűsége.
Azt nen értem, hogy minek válaszolja meg valaki a kérdését. Ez a gyakorikérdések.hu nem a gyakoripropaganda.hu
És nem, nem vagyok fideszes.
"pl egy önkormányzati dolgozó ne keressen 3x annyit, mint aki ugyanazt a munkát végzi a versenyszférában)"
Ezt remélem csak viccből mondtad! Menj fel a netre és nézd meg a köztisztv. és közalk. fizetéseit (nem titkosak). Nem beszélve arról, hogy ők teljes pénzükkel vannak bejelentve, tehát minden fillér után adóznak, nem minimálbérre bejelentve, a többi meg zsebbe. Mindannyian tudjuk, hogy a minimálbér 80-90%-ban nem szószerint értendő, csak lepapírozva annyi. És gondolom nem hiszed azt, hogy az utcán szaladgáló BMW-k Mercik és hasonló árkategóriában mozgó autók közalkalmazottak tulajdonában vannak.
"Aki a Fideszre szavazott,az elhitte nekik,hogy ezután Kánaán lesz. Elhitte,hogy nem kellenek megszorítások,ezzel a piszok kormány csak a népet sarcolta .Elhitte,hogy a gazdasági válság csak smafu!"
Hülyeségeket beszélsz. Ez hazugság. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!