Majd a fidesz kormány alatt jobb lesz, akkor drágábban
tudok majd eladni, és olcsóbban venni?! Sokan így
gondolják, valóban így lesz?
Hát én képben vok, mert ktv vagyok, csak tudom már, hogy nem keresem magam halálra és egyáltalán nem magasabb a fizetésem (sőőőőt) a magánszférában dolgozókétól.
2010. máj. 16. 12:37
11.30:nanemá'és tessék mondani a boritékban lévő pénz után mikor adóznak?
2010. jún. 7. 13:12
Mint minden politikai erőnél, a Fidesz támogatói között is vannak olyanok, akik elhiszik, hogy az ország problémáinak a megoldásához annyi kell, hogy őket juttassák hatalomra. Vannak olyanok, akik egyszerűen az általuk kisebbnek vélt rosszra szavaznak, és vannak mindenféle emberek. Az emberek szeretik a másik szavazóit minél primitívebbnek feltűntetni.
Hogy így lesz-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, de ez kis részben múlik a kormányon. Kis ország vagyunk, nem tudjuk függetleníteni magunkat a világgazdaságtól. A kormánynak annyi a feladata, hogy ne csináljon túl nagy ökörséget. Már csinált, és fog is, de ne legyen túl sok belőle.
2010. jún. 7. 13:29
13:12
A ktv. csak egy minimális rétege dolgozik olyan munkakörben, ahol esetleg előfordul(hat)nak csúsztatott borítékok, de gondolom sejted, hogy nem az ügyfélszolg. ügyintézőt akarja bárki is lefizetni. Nem is lenne sok értelme, hiszen a "kisembereknek" nincsenek olyan jogosultságai, hogy bizonyos ügyeket elsikáljanak. Ahhoz magasabb szinten kell lenned.
2010. jún. 7. 13:34
Az a baj a Fidesz-szel, hogy nincs konkért programjuk. Ezt nem én találtam ki, az összes ellenzéki párt elmondta, hogy nincsenek konkrét gazdasági, és egyéb problémákra megfelelő válaszok. Valamilyen szinten meg is értem ezt mivel a Fidesz egy óriási párt (2/3-ad) így ha bármilyen konkrét kijelentést tesznek azzal szavazókat veszítenek, mivel nagyon sokféle a 2,5 millio ember aki rájuk szavazott. És nem is lehet várni, hogy ennyi ember egyetértsen. Pl: a Jobbikban mivel kisebb párt ngyjából azonos a szavazóik véleménye. Ezért kéne szerintem sokkal több pár sokkal jobb programokkal, és kormányalakítás koalicíokkal történhessen. Így az emberek igénye legyen bármilyen beállítottságú a szavazó, meg tud valósulni. A Fidesz abszolut nem ért a gazdasághoz, se más egyéb témákhoz, és ez már megmutatkozott 2 hét alatt, az idióta kijelentéseikkel. És ezt SEM én mondom! A külföldi hatalmak, napilapok és mindenki. A Fidesz a választások előtt azt monta amit az emberek hallani szeretnének, populista párt Orbánnal az élén. Már leírtam a választások előtt, hogy a fanatikus Fidesz szavazók fgonak majd a legjobban sírni 4 év múlva.
2010. jún. 7. 15:00
1334:gondolom te egy becsületes ktv vagy,ami ritka,de elismerem találkoztam már többel is.
De nézzük az állam által fizetetteket:Ha a tanár"korrepetálja" a gyereket,hogy ne bukjon meg,vagy simán elfogad ajándékot,az orvos a borítékot(volt dolgom nővérel,aki még a kávét,csokit sem fogadta el,más ik megmondta mennyit kér-mindez egy munkahelyen)rendőr,hogy ne büntessen,aztán ha pályázatot adsz be pár kézen át fut,sőt ügyintéző is volt,aki hamarabb intézet ügyet.
Tudod az,hogy Magyarország előkelő helyen van a korrupciós listán,nem azt jelenti,hogy a szomszéd Mari néni számla nélkül ad el tojást...
2010. jún. 7. 16:23
16:23. Igen igazad van, én nem olyan helyen dolgozom, ahol egyáltalán kapcsolatba kerülnék ügyfelekkel, engem nem akar senki megvesztegetni. :( A legtöbben itt ugyanígy dolgozunk (ügyfelek nélkül).De vannak olyan kollegáim, akikről konkrétan tudom, hogy kizsarolják a "repi" ajándékot, biztos kapnak kenőpénzt is (ők azok, akik közvetlenül találkoznak ügyfelekkel). De sokan lebuknak ám, mert sokszor bejelenti az ügyfél, hogy lefizette az illetőt. Az orvos, ápolónő stb. sajnos nekem már annyira természetes, hogy látod ők eszembe se jutottak.
2010. jún. 7. 17:35
Szerintem az egyszerű emberek lesz@rják ki van a hatalmon Ők csak egyszerűen szeretnének mostmár jobban élni. Éltem a kommunizmus alatt amit azóta is szidnak. Azt mondják azért éltünk "jól" akkor mert rengeteg kölcsönt vettek fel vezetőink. Mért ezek mit csinálnak ? Csak amíg anno a létfentartásra fordították az összegeket (pl. kenyér 3.60)most vagyonok folynak ki ezekből a felvett összegekből fantom cégeknek, alválalkozók alválalkozóinak az alválalkozóinak.
2010. jún. 8. 09:22
19/19 anonim válasza:
Figyeljétek csak meg Orbán fél év alatt tonkreteszi Magyaroszágot !!!! Feszultséget szít országosan és kulfoldon is. Még nem tett semmi érdemlegeset a forint a padlót csapkodja. Mire jó ez ? Egy aki értette a dolgát és felhozta az országot a válság kellos kozepén Bajnai Gordon. Ez az én véleményem.
2010. jún. 8. 09:31
Kapcsolódó kérdések: