Az emberek a nemzeti dohányboltba mért csak a trafik mutyit látják?
Azt nem látják benne hogy így legalább nem viszik ki az országból a nagy cigipénzt a külföldi multik?
És mért irigykednek főlleg olyanok (akiknek amúgyse lett volna kezdő tőkéje beindítani egy dohánybolotot) hogy a fidesz haverok kapták meg az engedélyt azoknak nem mindegy???
Azt bírom még akik síránkoznak hogy milyen drága egy doboz cigi mitha valami létfentartó dolgoról lenne szó...
Vállaják minden következményét azok akik saját akaratuból rászoktatták magukat egy káros szenvedélyre...
---
Nem vagyok Fideszes és nincs dohányboltom.
"# 15
Te kém vagy hogy azt is tudod hogy milyen TV csatornát nézek?Én is írok cikkeket mindeféle adatokat kitalálva"
Ha nem tudsz érvelni, egyből jön a személyeskedés. Ez van, fidesznyiktől.
Hogy te cikkeket írsz ilyen helyesírással, ahhoz csak gratulálni tudok. Általánosban biztos tanultál erről:",".
Használd is néha, te újságírók gyöngye. :D
Fogalmazás, meg egy tini szintjén van. Van egy ilyen találmány, hogy könyv. Biztos hallottál róla. Használd, nő a szókincsed tőle! És akkor, majd tudsz érvelni is.
Na menjél vissza gyorsan tanulni, holnap felmérő lesz, tanulni is kéne rá!
'Mert értelem szerűen nem fogják a hasznot abba sz országban elkölteni ahonnan a nyereség jön... érted kölök?"
Ez nagy tévedés! A multik elég sok pénzt hagynak itt: adókat fizetnek a magyar államnak, a dolgozók után fizetik a járulékokat, fizetést adnak nekik, amit ugye a dolgozók is itt költenek el Magyarországon, fizetik a termékfelügyeleti díjat, plusz még amint a közelmúltban kiderült, veszteséges üzleteket is működtettek, ahol nem is volt akkora forgalom, de még ott is alkalmaztak embereket. Ne feledkezzünk el a 27%-os áfáról, ami mindenen rajta van.
De ilyen összefüggéseket nem mindenki lát át én értem,,,megy az agymosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!