Az emberek a nemzeti dohányboltba mért csak a trafik mutyit látják?
Azt nem látják benne hogy így legalább nem viszik ki az országból a nagy cigipénzt a külföldi multik?
És mért irigykednek főlleg olyanok (akiknek amúgyse lett volna kezdő tőkéje beindítani egy dohánybolotot) hogy a fidesz haverok kapták meg az engedélyt azoknak nem mindegy???
Azt bírom még akik síránkoznak hogy milyen drága egy doboz cigi mitha valami létfentartó dolgoról lenne szó...
Vállaják minden következményét azok akik saját akaratuból rászoktatták magukat egy káros szenvedélyre...
---
Nem vagyok Fideszes és nincs dohányboltom.
"És ha volt rajtuk haszon, az miért probléma? Most nincs a trafikokban?"
Te ennyire suta vagy hogy mindent a szádba kell rágni?
Van, aki a bagózásba hal bele, van aki a naivitásba, te kérdező az utóbbiba fogsz.
Egyébként én öt masszív láncdohányost ismerek, közülük három veszi feketén a cuccot, egy házilag csinálja, egyikük meg jobban keres és ő megengedheti magának a trafikolást. Korábban mind az öten boltban vették. Na akkor gyorsan számold ki, hogy mennyit is bukik az állam, nem mellékesen mennyit lehet keresni a feketézéssel? Mert már fehérorosz cigarettát is olcsóbb venni csempészektől, mint trafikban vásárolni. Éljen a fekete gazdaság!
# 22
A te 5 ismerősödből nem lehet következteni! meg százalékokat vonni országos szinten már ne is haragudj!
# 24
Azelött is nagyon jó biznisz volt a cigicsempészet főlleg ukrajnábal hidd el nem kell ez a demagóg szöveg!
"Persze én vagyok a hülye hogy az eladásból beszármazott pénzt nem a külföldi multik viszik ki én vagyok az idióta"
Országnak és lakóknak mennyivel jobb, amikor "nmezeti oligarcha" vagy átlag off-shore lovag viszi ki külföldre a pénzt és vesz belőle sportkocsit, jachtot, adriai szigetet? :D
"hidd el nem kell ez a demagóg szöveg!"
Mondja egy olyan, aki arról beszél, hogy milyen jó, mert így a gonosz multiknak kisebb a bevétele, na az a demagógia!
# 26
Aha és azt hol veszik meg?-_-"
# 27
Sportkocsik meg jachtot, adriai sziget...vannak itt aranyköpések... :D Überelik még a Wall Street farkasát is nem?
# 29
Látszik hogy te is csak egysíkúan látsz,illetve annyit emelsz ki a szövegből hogy neked jó legyen...
Nem az a lényeg hogy hogy a multiknak kevesebb bevételük lesz hanem hogy a nemzeti dohányboltosok itthon költik el a bevételt és nem lapátolják ki külföldre a nagy cigipénzeket mint ahogy a multik tették...Mert értelem szerűen nem fogják a hasznot abba sz országban elkölteni ahonnan a nyereség jön... érted kölök?
# 30
Te DK-s vagy? Don Gyurcsány szökött ilyen demagógilkusan fogalmazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!