Az emberek a nemzeti dohányboltba mért csak a trafik mutyit látják?
Azt nem látják benne hogy így legalább nem viszik ki az országból a nagy cigipénzt a külföldi multik?
És mért irigykednek főlleg olyanok (akiknek amúgyse lett volna kezdő tőkéje beindítani egy dohánybolotot) hogy a fidesz haverok kapták meg az engedélyt azoknak nem mindegy???
Azt bírom még akik síránkoznak hogy milyen drága egy doboz cigi mitha valami létfentartó dolgoról lenne szó...
Vállaják minden következményét azok akik saját akaratuból rászoktatták magukat egy káros szenvedélyre...
---
Nem vagyok Fideszes és nincs dohányboltom.
Kedves kérdező!
A trafikoknak semmi közük nincs a cigaretta gyártáshoz. Ők csak kereskednek a dohánnyal. Így a Philip Morris vagy a BAT üzleti érdekeltségét a nemzeti dohánybolt-rendszer nem érintette.
A trafik-pályázatok nem csupán az induló vállalkozásokra vonatkoztak, hanem az összesre. Így az akár már több évtizede működő kistrafikot is megfosztotta dohánykereskedelmi jogától.
A kereskedelmi jogot pedig politikai alapon osztották ki, mint ahogy azt Horváth István fideszes országgyűlési képviselő azon a bizonyos hangfelvételen el is mondta.
Az ügyet az állam pedig nem vizsgálta ki.
A dohányzási szokásoknak és a cigaretta árának nincsen köze a trafik-pályázatokhoz.
Nem tudom, hogy még hogy lehet ezt máshogy értelmezni, de szerintem eléggé egyértelmű, hogy magyar embereket és családokat fosztottak meg a megélhetésüktől, hogy az addig felépített piacuk kormánypárti csatlósokat kössön a kormányhoz.
# 8
Engem semmi politikai párt nem hoz izgalomba szavazni se megyek!
Azt mondanám a szüleinek hogy egy gyilkos megölte a gyerekét... nehogy már a fóliáztatás legyen a hibás XD
--
"ráadásul 5%-a szokott le a dohányosoknak, a maradék 60% feketén veszik. :D"
Ezeket az adatokat te honna szedted?XD
Odamentek ez emberekhez hogy "maga feketén veszi a cigit?"
"A trafikoknak semmi közük nincs a cigaretta gyártáshoz."
NEM MONDOD :O
Bár nem tudom hogy ezt hol írtam!
"A dohányzási szokásoknak és a cigaretta árának nincsen köze a trafik-pályázatokhoz."
Ilyet se írtam... vannak itt aztán értelmezési problémák!
Felesleges ilyen ingerülten válaszolnad, csak azért, mert nem érted a válaszok nagy részének a lényegét.
Mondjuk a stílusod, meg a helyesírásod alapján nem is igazán várható el több.
# 15
Te kém vagy hogy azt is tudod hogy milyen TV csatornát nézek?Én is írok cikkeket mindeféle adatokat kitalálva.
# 10
Igen kő Fideszesek XD
Igazából szilka fideszesek :D
Azért nem érdekelte őket a 2014-es választások se!Gondolom te is valami nagy bagós vagy aki már nem tud lejönni a nikotinról!Azért is háborodj majd fel ha felmegy a heroin ára :D
Olvasd már el a válaszod utána kérdezd azt hogy "Látsz még az idegtől?"
"-Aha, szóval szerinted az Auchan,Tesco-nak meg a többi nagy multinak semmi haszna nem volt a cigi eladásból csak úgy jóindultaból árulták biztos..."
És ha volt rajtuk haszon, az miért probléma? Most nincs a trafikokban? Tudom, hogy nem egészen a témához tartozik, de nem tudom hova tenni ezt a fene nagy multi ellenességet...egy csomó embert foglalkoztatnak, ahelyett, hogy az adófizetők tartanák el őket segélyen, meg fizetik az adókat tisztességesen, még a megemelt termékfelügyeleti díjat is mostmár. Aki nem szereti, az meg ne vásároljon ott akkor!
A témához: tök mindegy, hogy látnak-e mutyit az emberek, vagy egyáltalán mit látnak, soha semmilyen vizsgálat nem fogja kideríteni az igazságot...
Nagy Fideszes kollegámnak szidtam a fidesz akkor nagy MSZP-s voltam meg a szüleim is angy MSZP--sek voltak :D
Itt meg nagy FIdeszes vagyok meg a szüleim is kő fideszesek!
Jézusom és én ilyenekkel veszekszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!