Az összes magyarországon lévő trafik fideszes haverok kezében van?
Te, mint MSZP- vagy DK-s szavazó nagyon szeretnél egy ilyen trafikot, az irigység beszél belőled, ugye ?
A bűnözés igazi igazi melegágya a balliberális oldal, volt, és mai is az, akárhogy is próbáljátok a jobboldalra kenni.
"Te, mint MSZP- vagy DK-s szavazó nagyon szeretnél egy ilyen trafikot, az irigység beszél belőled, ugye ? "
Ezek szerint pártállástól függ, hogy lehet-e trafikom?
""Ahol pályázott valaki, akinek egy icipici köze van a Fideszhez, ott az nyert. Ha van kivétel, akkor az csak olyan helyen lehet, ahol egy fideszközeli vállalkozó sem él""
Ekkora marhaságot!
Soha nem voltam fideszes! Soha nem is szavaztam rájuk!
A város ahol lakom most is fideszes "kézen" van. Mégis megnyertem a pályázatot és van két trafik a családban (a másik a bátyámé)
Így van, kedves kérdező, ahogy megmondtad a tisztelt 8-as válaszolónak...
Csak ne csodálkozzon akkor, ha kifosztják a trafikjukat, vagy náluk is megtörténjen az a gyilkosság, amikor megölték a 21 éves csajszit.
Látom, vannak itt jócskán, akik Gyurcsányt (DK) és az MSZP-t okolják a trafik botrány miatt.
A gyilkosság és a sorozatos trafik fosztogatás nyilvánvalóan Orbán Viktor számlájára írható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!