Szerbiában milyen jó cigi márkák vannak, amit nem lehet kapni Magyarországon?
:( Pedig a Sobraniet akartam írni. (amúgy Sobranieből aránylag jó a választék) Lifa nincs sajnos, és igazából a Sobranien kívül semmi különlegesebb cigit nem lehet kapni.
Viszont jó hír, hogy Szerbiában a magyarországi árakhoz képest nagyon olcsó a cigi, úgyhogy akármivel feltankolhatsz. :D
Ami még tudtommal nincs Mo.-n az a pattintós Lucky Strike & pattintós L&M, ezek elég jó cigik is - már ha szereted a mentolos cigiket. Winston XStyle is elég jó, valamint a Winstonból a pattintós is.
Akkor van pl. almás és szőlős Monus, bár én ezeken nem igazán érzem a gyümölcsízt, és semmi extra amúgy maga a cigi. Nem rossz, de nem is különösebben jó.
Hova utazol különben? Mert valami nagyobb városban lehet, hogy találsz egy jó kis dohányboltot különlegesebb cigikkel, de kisebb városokban és benzinkutakon ennél többre ne számíts.
(mellékesen megjegyzem amúgy, hogy Szerbiában még mindig kapható minden boltban cigi)
Nem számítottam ilyen részletes válaszra köszi szépen :D
Amúgy Szabadkára megyünk majd a piacra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!