Szerintetek jó ötlet volt a Trafikok bevezetése?
Jobb volt a régi rendszer.
Ezen a nemzeti trafikosításon csak röhögni lehet.
A dohánykereskedelmet 100%-ban magyar családi vállalkozások kezébe adták. Mindig is támogattam.
Lehet lepontozni.
"A dohánykereskedelmet 100%-ban magyar családi vállalkozások kezébe adták."
Az a cég, aki 70 koncessziót nyert nyilván egy 100%-ban magyar CSALÁDI vállalkozás :-)
Eredeti kérdésre válaszolva: nem, nem jó ötlet egyetlen termékkörre új üzletet létrehozni.
A vásárló érdeke pont az, hogy mindent egy helyen vehessen meg (vagy összetartozó dolgokat egy helyen: pl bútorboltba megkapja a lakáskiegészítőket, stb), és ezzel pont ez az elv sérül (nem tudja a boltba menet megvenni a cigijét, csak ha külön bemegy a dohányboltba is).
Vannak termékkörök, mik igénylik a külön üzletet (pl erotikus termékeket jobb, ha nem látja kisgyermek), de szerintem a dohánytermék nem ilyen.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy itt tulajdonképpen a piac újrafelosztása történt, haverok kezébe adni a jövedelmező üzletágat, míg az egyszeri embernek nem érte meg pályázni (nem tudták, hogy nagyobb lesz az árrés a cigin és jó eséllyel nem is kaptak volna koncessziót).
"A dohánykereskedelmet 100%-ban magyar családi vállalkozások kezébe adták. "
Ja. De ennek a fele Ukrajnából csempészi.
Igen,nagyon jó ötlet volt.Azóta 100 milliót keresek évente!
(25 db trafikot üzemeltető kisvállalkozó)
#2: "A dohánykereskedelmet 100%-ban magyar családi vállalkozások kezébe adták. Mindig is támogattam."
Szerinted akik eddig a kisboltban, kis újságos bódéban árulták azok nem családi vállalkozások voltak????
Neked mióta családi vállalkozás pl. az aki milliomos és az ország másik végében is üzemeltet trafikot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!