Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyetemisták miért nem...

Az egyetemisták miért nem ismerik be végre hogy nincs szükség TáTK-ra? Ha Jobbik lenne nekik elhinnék?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 21. 09:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Úgy jön ide, hogy ebben az országban élünk, így az itteni viszonyokat kell figyelembe venni. A magyar viszony pedig az, hogy egy rakás pénz megy tök felesleges dolgokra, egy nagyobb rakás megy különböző zsebek mélyére, miközben például a kórházak állapota katasztrofális, és spórolás céljából éppen szakokat szeretnének megszüntetni. És ez sajnos már rég nem demagógia, hanem az igazság.
2015. ápr. 21. 14:33
 42/46 anonim ***** válasza:
Egyébként te írtad, hogy joga van az államnak eldönteni, kinek a képzését finanszírozza. Erre a válaszom, hogy nincsen joga, amíg úgy működik, ahogy. Nyilván egy ideális államnak (vagy legalábbis egy ahhoz közelítőnek) van erre joga, de pont a magyarnak nincsen.
2015. ápr. 21. 14:36
 43/46 anonim ***** válasza:
Igazából az oktatás olyan dolog, hogy gyorsan lehet belőle pénzt nyerni, azonnal kivonod a forrást, de ennek hatása csak évek, évtizedek múltán érződik, mikor már lehet a Fidesz nem is lesz sehol. Az oktatás fejlesztése ugyanilyen: nem fogsz azonnal kézzel kapható eredményt tenni, de hosszabb távon fejlődik a gazdaság. Az oktatás fejlesztése a sikeres ország egyik kulcsa, ezt nem lehet megkerülni, de kétségtelen, hogy eredményt csak később fog hozni. Viszont, ha ész nélkül vonják ki a forrásokat, mikor már érezhető hatása lesz ennek, akkor már rég késő lesz cselekedni.
2015. ápr. 21. 19:22
 44/46 anonim ***** válasza:
93%

Gyakorlatilag a Fidesz nem azt mondta, hogy nincs szükség TÁTK-ra, nincs szükség társadalomtudományra.

Talán inkább arra nincs szükségük, hogy a többségében balos beállítottságú tanárokkal dolgozó és szintén többségében baloldali, liberális szemléletű fiatalokat nevelő egyetem maradjon, amikor a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szorgalmas Fideszpárti Eu-tanoncokat, szociológusokat és közgazdászokat lehet majd nevelni.

2015. ápr. 21. 19:36
 45/46 anonim ***** válasza:
64%
Pázmány Péter katolikus egyeteme már kezd alakulni, de azt észrevettem, hogy legtöbb Fidelitaszos onnan kerül ki... előre is bocsi ha megsértettem valakit vele, de én azt vettem észre, hogy onnan kerülnek ki... Mi van ott fityiszképző vagy mi?
2015. ápr. 21. 21:50
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

# 37/45 Időpont tegnap 13:50

Ez elméletben tök jó, csak épp lehetetlen ennyire pontosan meghatározni, minek mekkora az igénye. Emellett a lemorzsolódással, és egyebekkel is számolni kellene, ami legalább +20 változó ebben az eleve nem kicsit bonyolult számításban.

De ami ennél is nagyobb baj, hogy az átlagparaszt nem látja mire megy ki a játék. Állambácsi nem (csak) pénzt akar spórolni, hogy többet lehessen lenyúlni, hanem butítani és egymás ellen hergelni a népet. Megosszák a proli réteget, a még éppenhogy kimutatható középosztályt letaszítják a prolik közé, aztán ők meg elvannak mint a befőtt...

Amint láthatod, működik is a taktikájuk.

2015. ápr. 22. 07:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!