Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyetemisták miért nem...

Az egyetemisták miért nem ismerik be végre hogy nincs szükség TáTK-ra? Ha Jobbik lenne nekik elhinnék?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 21. 09:39
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül melyik természettudományi tárgy????? olyan hülye vagy bdmeg, hogy kár volt kérdezned.
2015. ápr. 21. 10:13
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Huh kérdező: itt erről van szó: [link]

Szóval semmi köze a reálhoz. De ha már erről van szó, én egyetemistaként, azt mondom prioritások tényleg nem ott vannak ahol kell. De mégsem jó megszüntetni semmilyen szakot sem, ha úgy érzik nem akarják finanszírozni akkor ne finanszírozzák, de a lehetőséget hagyják meg és lehessen költségtérítéssel ott tanulni.

Egyébként aki a normálisan gondolkodik, (főleg az egyetemisták nagyobbik része) Na ők hatalmas ellenségei a magyar politikának. Az MSZP és a Fidesz is alárúgott az oktatásnak, és a Jobbik is alá fog, mert onnan a legkönnyebb "elcsoportosítani" pénzt, mondván: erre-arra-amarra nincs szükség mert XYZ. De soha egyik párt sem próbálta az oktatást a piaci igények felé terelni. Mert most az van, hogy államilag meghatároznak valamit, a piaci igényeknek meg közük nincs hozzá.

Lassan egyébként is ott járunk, ha van saját hangod, és nem értesz valamivel egyet, akkor a politikusok ellened hergelik a társadalmat. Orbán Viktor jól megmondja az imádóinak, hogy "Buz*egyetemisták", a jobbik is elhintené: "Libsifüvesegyetemisták". Sokszor azt érzem, mintha az átkosban lennék, és zavarná az "ész" a vezetőket, meg az hogy van egy réteg aki átlátja a hülyeségüket, és érvel ellenük.

2015. ápr. 21. 10:17
 13/46 A kérdező kommentje:

aha szóval csupa ilyen kamu cucc már értem miért mondják hogy büfé szak szociális munkás? :D az mégis mi közmunkaprogramra készíti az embereket? XD

amúgy bocs de én inkább az orvosoknak adnám az adómat ha nem bánod és nem az (ingyen) élősködö egyetemisták hadának akik azt sem tudják ki volt Eötvös József akiről az egyetemiket nevezték el.. (és ez bizonyítot mert csináltak róla videót is) ne mond nekem hogy értelmiségi

2015. ápr. 21. 10:24
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Eötvös Loránd * Te tényleg sík hülye vagy. Az, hogy a szociális munkás büfészak az oké, de a nemzetközi tanulmányokkal lehet mér mit kezdeni, mint a társadalmi tanulmányokkal is.
2015. ápr. 21. 10:25
 15/46 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"A lényeg ugyan az csak mást tanul! a 6osnak igaza van minek képezünk bálna figyelőket ha még bálnánk sincsen?"

Neked nagyon nem ment át az a bizonyos balneológiával kapcsolatos Pokorni-baki... Balneológusra például szükség van Magyarországon, sőt elég jó pénz folyik be abból, amit a balneológus csinál, de még többet is lehetne/kellene csinálni belőle.

2015. ápr. 21. 10:26
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

'Pl minek képzük balneológusokat? Könyörgöm, hát egyetlen egy bálnánk van az országban, kivel szaporodna szerencsétlen? Egy másik üvegbálnával? :D'

Mr. Tetro, remélem ezt csak viccnek szántad. D

Balneológusnak mi köze a bálnákhoz?

2015. ápr. 21. 10:28
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Az adodat?

Szerintem te meg egy fillert nem adoztal eletedben.

2015. ápr. 21. 10:28
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel a mérnök informatikus BME diplomás is kimegy külföldre... Ők itthon sokkal kevesebbet kapnak, mint amit külföldön, szóval gondolom nekik sem éri meg az adódat fizetni....
2015. ápr. 21. 10:29
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

BALNEOLÓGUS = BÁLNA TAN :DDDDDDDDDDDDDDDD

MIAFASSSSSZZ ember... A balneológia a gyógyforrásoknak, gyógyvizeknek a gyógyfürdői alkalmazásával és hatásaival foglalkozó tudomány, magyarul gyógyfürdőtan

2015. ápr. 21. 10:30
 20/46 tetro ***** válasza:
100%

10.28

szerinted viccnek szántam-e az egy darab üvegbálnával? :D

2015. ápr. 21. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!