Az egyetemisták miért nem ismerik be végre hogy nincs szükség TáTK-ra? Ha Jobbik lenne nekik elhinnék?
# 19/20 Időpont ma 10:30
Az ugye megvan, hogy porkoni aki akkor épp ismét az oktatás közelében tette tönkre a tönkretehetőt (oktatási államtitkár vagy ki a fene volt épp akkor) nyilatkozta azt élő egyenes adásban, hogy nincs szükség Magyarországon balneológiára? Ezért hozzák a mai napig fel példaként...
hmm. De ki? és hogyan dönti el hogy nem kell XY szak mert ez "büfészak". Ok van egy társadalmi megítélés, de az korántsem takarja a piaci igényeket. Ez nem pókerverseny, ahol "talán" így van, itt kimutatások/elemzések kellenek, és bizonyítani az indokoltságát.
Egyébként meg meg kell nézni mit csinál a kormányunk: Az orvosknak/ápolóknak vicckategória a fizetésük, nem akarnak itthon maradni, ráadásul hiány is van belőlük. (Lásd most a nővérek reakcióját a fekete köpennyel), erre mit csinál az ész? Az uralkodói patrónusban? Megszüntet egy nővérképzőt, ráadásul nem is rosszat. Mert NKSZ-nek kell az aktatólogótó vízfejképzőnek.
nagyon nincs igazatok
a kormány oda nem tesz be pénzt amibe nincs értelme
megvédi az adofizetők nehezen megszerzett adoforintjait
lehet hogy közmunka után kevés adot fizetek de ezek még nehezeben megszerzett adoforintok alig lehet belőle megélni
ha nem lennének ezek az egyetemes pénzkiadások talán az egycerü ember is kevesebbet adozna és jutna pénz legaláb egy vajaskenyérre
ma 10:47
A közmunkás béreket szerinted ki fizeti? kedves kérdező?
Az állami pénz, a mindenki adóforintjából. És ha én nem akarom az állam csöcsén logó közmunkásokat akkor mivan?
Te még hiszel/bízol nekik/bennük? Megértem a frusztráltságodat, de ha az oktatásra nem fordítanak akkor mi lesz az országgal? Vagy azt képzeled, hogy az megold valamit hogy közmunkára fordítják a pénzt? Tetézi a problémákat, ahelyett hogy inkább nem állami munkahelyet teremtenek, hanem normálisat, amiből rendes adóbevétel van.
"én nem okolom az egyetemeket de valjuk be vannak annál fontosabb dolgok is hogy a részeg diákok tudjanak hol bulizni mert nincs kedvük dolgozni"
Nah erről írtam fentebb, gyere csinálj egy gépészmérnökit. Hatalmas demagógia, meg pocskondiázás árad belőled. Gratulálok a szűk agyú életedhez.
Nekem meg a munkaidőben piáló, földön fekvő, egy árkot 2 hétig takarító lusta közmunkásokkal van tele a tököm.
A demagógia másik oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!