Mi értelme van fenntartani pl az ELTE TáTK-ot?
kérdező, még egyszer hangsúlyozom, nekem nem azzal van bajom, hogy 65%-os elhelyezkedési arány mellett egy két intézményben meg akarják szüntetni pl a nemzetközi tanulmányok szakot, hanem az a bajom, hogy nincs mögötte már megint szakmai (oktatással foglalkozó elemzők) átgondoltság.. Ha van, és tudsz nekem mutatni oylan tanulmányt, ami szerint az ELTE TáTK-n a legalacsonyabbak az elhelyezkedési arányok, azonnal igazat adok neked, és visszavonok mindent amit erről mondtam. (ilyet viszont nem fogsz találni) mivel egy sor főiskola van, ami az ELTE színvonala alatt van, miért is nem ott szüntették meg?
Szóval ez most megoldás? A színvonalasabb helyet bezárjuk, ezzel elérjük hogy kevesebb ember végezzen ezen a szakon, de továbbra is akik végeznek használhatatlanok, mivel alacsony színvonalú képzést kaptak, ugyan annyi ember fog mekiben kikötni, de legalább még hiány is lesz ezen a szakmán belül, mivel kevesebb tényleg alkalmas ember lesz.. hát nem értem a logikát továbbra sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!