Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha szólásszabadság van akkor...

Ha szólásszabadság van akkor miért nem lehet rasszista kérdéseket kiírni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 08:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
93%

tökéletesen működik a szólás szabadság, te azt kérdezel amit akarsz, a fórum üzemeltetője meg azt jelenít meg belőle, amit az ő szabályai megengednek :D

majd ha lesz egy saját honlapot, oda azt írsz amit akarsz, és annak a szövegeit törlöd ki, akiét te akarod, mivel a te tulajdonod, így működik a szólás szabadság

2015. ápr. 19. 12:57
 22/22 anonim ***** válasza:

@ 7.:

"A kérdés az, hogy mi az ami alapján meghúzzuk a határt."

Igen, ez egy jó kérdés...

Lehet, hogy nem tökéletesek, de ezért vannak a törvények, hogy meghúzzák a határt. (Aztán azok alapján pedig adott esetben a bíróság ítél, hogy xy átlépte-e azt a bizonyos határt vagy sem.)

@ 8.:

Bár a sorszám nem stimmel, úgy tűnik, nekem címezted a választ. (Gondolom, napközben működött a moderáció...)

"Jobbikellenest lehet és magyarellenest is. Egy csomó kérdés volt, amelyik a magyarságot próbálták degradálni, csak éppen történelmi, genetikai, vagy nyelvészeti köntösbe bújtatták kérdést."

Én nem láttam ilyen kérdéseket, pedig elég sokat olvasok. Nem lehet, hogy kicsit túlérzékeny vagy? Másolj már egy pár linket, légy szíves, csak hogy lássuk, mire gondolsz konkrétan.

"Vagy nézzük ezt: (...)"

Az a kérdés miért lenne Jobbik-ellenes? Nem szidja, nem uszít ellene, nem gyűlölködik stb.

"Képzeld el ezt a kérdést így:

Ki hova emigrál, ha '18-ban több lesz a cigány. :)"

Elképzeltem. :D

Szerintem alapból nem lenne vele probléma, nem tartom rasszistának. A gondok abból adódhatnának, ha valaki ezt kiírná, hogy közel 100%-ra beindulna a cigányozás, mert egyes felhasználók képtelenek az adott kérdésekre koncentrálni, és simán beírni, hogy mondjuk Angliába, mert szeretik az ottani éghajlatot... :D

(A linkelt kérdésben is már az első oldalon elkezdődött az "anyázás", és nem a Jobbikot kezdték el szidni...)

2015. ápr. 19. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!