Hol van itt szabadság vagy szólásszabadság?
Az ezen az oldalon töltött idődet csak az oldal szabályainak betartásával teheted. Itt nincs szólás és véleménynyilvánítási szabadság, de nem is arról van szó. Az oldal moderátorai a saját hatáskörükben dönthetnek arról, hogy mi oké és mi nem az szerintük.
Komolyabb probléma az, hogy bizonyos dolgokat nem lehet tagadni/kutatni, illetve bizonyos jelképekkel nem lehet nyilvánosan mutatkozni; míg másokkal lehet. A kettős mérce... nem szeretem.
"Fel nem foghatom hogy az emberek miért nem képesek megérteni mit jelent az hogy szólásszabadság."
Mert több eszük van nálad.
A szólás szabadsága azt jelenti, hogy nem mondhatják neked azt, hogy mivel nagyobb a lábad mint 42 nem írhatsz egy újságba cikket. Nem mondhatja a kormány, hogy ha azt írod, nem tetszik neked, menj egy kicsit a börtönbe, sőt, ha olyan kiadót/TV csatornát vagy bármit üzemeltetsz, ami bírálja a kormányt, nem érhet ezért a véleményedért hátrányos megkülönböztetés(például hogy elveszik a nyugdíjad, elveszted a munkád egy állami cégnél, satöbbi...) szóval te mint magánember nem kell hogy félj attól, hogy a véleményed miatt szolgáltatások vagy a szabadságod veszélybe kerül bármilyen módon. Ez nem jelenti azt, hogy bármit mondhatsz.
Ettől még egy internetes fórum, újság, csatorna nem KELL hogy leközölje a nézeteid. Ha viszont te csinálsz egy ilyen apparátust, nyugodtan leírhatod, elmondhatod amit gondolsz és nem szólhatnak bele.
TL:DR; Ha csinálsz saját oldalt, ott azt mondasz amit akarsz.
8: Magyarul akkor én nyugodtan üzemeltethetek egy holokauszt revizionizmussal foglalkozó oldalt? Mert szerintem nem, ergo nincs teljes szólásszabadság.
Erre pedig nem lehet azt mondani, hogy valakit rágalmaznék, vagy valakinek a becsületét sérteném. Egyszerűen csak történelmi dolgokat kutatnék, gondolnék újra. De ezt sem lehet, ebben a tetves országban. Pedig igény lenne rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!