Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól mendegél a net cenzúra?...

Jól mendegél a net cenzúra? Minden kis weblapról azonnal kitiltanak, ha nem a kormányt dícsérem? Mások is érzékelték? A kinaik sírva fognak visszamenekülni a hazájukba, mivel ott sincs ekkora elhalgatató butítás.

Figyelt kérdés

2014. nov. 24. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Mi van? Paranoiás vagy?
2014. nov. 24. 17:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda?

Én ilyet nem vettem észre.

2014. nov. 24. 17:56
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

???? Mindenhol a kormányt szidják!

Biztos valami más miatt tiltottak ki. Megsértettél valamilyen szabályt.

2014. nov. 24. 17:59
 4/14 A kérdező kommentje:
nem vagyaok párkányos és nem is nagyon érdekel de itt is ha Orbán Király Úrat kiírom valami negatív hozzászólásban rögtön cenzurázzák,olyan is volt hogy a kis o betűt nagyra írták hihihihi durva ez a gyakori fostos lap is :)))
2014. nov. 24. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jelentenek, mert nem bírják a stílusodat :)
2014. nov. 24. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem vágom, mi bajod van, én már számtalan helyen kifejettem a negatív véleményemet a kormánnyal kapcsolatban, és az esetek 99%-ában sehonnan nem törlik, a maradék 1%-ban bevallom elragadtak az érzelmek, és utólag rájöttem, hogy minősíthetetlen szintű lett a megfogalmazás..

Én úgy vettem észre, hogy értelmes kritikát sehonnan nem törölnek, sőt legtöbb helyen még lájkolják/fel is pontozzák, mert nagyon sok a kormány kritikus ember..

2014. nov. 24. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Azert moderaljak mert tragar,kirekesztő,fenyegető stb stilusban írssz.

Nezz korul a gyakorin,facen stb rengeteen szidjak a kormanyt.

2014. nov. 24. 18:43
 8/14 A kérdező kommentje:
aha,így már értem :)))) annyira kíváncsi voltam a véleményetekre ,hogy nagyon :D
2014. nov. 24. 19:06
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Hagyd már ezt a hülyeséget... Nézd meg Orbán facebook oldalát, a képek alatt konkrétan fenyegetik és senkit nem érdekel...

Amerikában volt már rá példa hogy egy gyerek hülyeségből fenyegető levelet írt a fehér háznak és pár óra múlva rárúgták az ajtót a kommandósok.

Mostanában miért ez a mániája mindenkinek? Azt mondhatsz amit akarsz, azt írsz az interneten és újságokba amit akarsz.

2014. nov. 24. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
A kérdésedből és a válaszodból is lejön hogy mekkora csicska vagy, bár innen is kitiltanának.
2014. nov. 24. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!