Jól mendegél a net cenzúra? Minden kis weblapról azonnal kitiltanak, ha nem a kormányt dícsérem? Mások is érzékelték? A kinaik sírva fognak visszamenekülni a hazájukba, mivel ott sincs ekkora elhalgatató butítás.
Micsoda?
Én ilyet nem vettem észre.
???? Mindenhol a kormányt szidják!
Biztos valami más miatt tiltottak ki. Megsértettél valamilyen szabályt.
Nem vágom, mi bajod van, én már számtalan helyen kifejettem a negatív véleményemet a kormánnyal kapcsolatban, és az esetek 99%-ában sehonnan nem törlik, a maradék 1%-ban bevallom elragadtak az érzelmek, és utólag rájöttem, hogy minősíthetetlen szintű lett a megfogalmazás..
Én úgy vettem észre, hogy értelmes kritikát sehonnan nem törölnek, sőt legtöbb helyen még lájkolják/fel is pontozzák, mert nagyon sok a kormány kritikus ember..
Azert moderaljak mert tragar,kirekesztő,fenyegető stb stilusban írssz.
Nezz korul a gyakorin,facen stb rengeteen szidjak a kormanyt.
Hagyd már ezt a hülyeséget... Nézd meg Orbán facebook oldalát, a képek alatt konkrétan fenyegetik és senkit nem érdekel...
Amerikában volt már rá példa hogy egy gyerek hülyeségből fenyegető levelet írt a fehér háznak és pár óra múlva rárúgták az ajtót a kommandósok.
Mostanában miért ez a mániája mindenkinek? Azt mondhatsz amit akarsz, azt írsz az interneten és újságokba amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!