Mi elsősorban európaiak vagyunk. Mi erről a véleményed?
12-es válaszoló vagyok
Nem tudom minek kellett lepontozni, tényleg szégyellem egy gazdag országban, hogy egy csóró "balkáni" országban születtem, amiről én nem tehetek, ide dobott le a gólya. De tapasztalataim szerint ha igyekszik az ember, ki tud törni innen, jó szakmával, 2 nyelvvizsgával, ambícióval.
31:
Magyarországon is csodásan meg lehet élni, gazdagon. És még fidesz tagnak sem kell lenni ;).
"Magyarországon is csodásan meg lehet élni, gazdagon. És még fidesz tagnak sem kell lenni ;)"
Így igaz, most már mindenki milliomos.
Bezzeg a Gyúrcsányi idejében, ott szegénység volt, de szerencsére azóta már mindenki háromszor annyit keres.
Elsősorban magyarok. Másodsorban pedig finnugor nyelvűek (vagy türk, mind1) , kaukázusi rasszúak, és európai kultúrájúak.
Ez így hogy "európaiak" túlságosan leegyszerűsítő.
"...amit a provokátorunk mondott az előző hozzászólásomban idézett hablatyában."
Már bocs, de ha szerinted az hablaty, mert nem tetszik, hogy mindenkit elmebetegnek állítasz be, mert vallásos és/vagy patrióta, akkor bizony veled vannak komoly bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!