Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi elsősorban európaiak...

Mi elsősorban európaiak vagyunk. Mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés
Szerintem ne jelentsük ki,hogy magyarok vagyunk,hisz európaiak vagyunk. Az amerikaiak sem úgy jellemzik magukat,hogy európából jöttek,hanem ők önálló amerikaiaknak tekintik magukat,akknek nagyrésze európai gyökerekkel rendelkezik,de csak ennyiben jellemzik magukat európainak. Minekünk minek kell ennyire nemzetieskednünk ? Az európaiak büszkék a saját nemzetükre,de nem ennyire nacionalisták. És ez így van jól.
2015. ápr. 17. 00:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
5%

12-es válaszoló vagyok

Nem tudom minek kellett lepontozni, tényleg szégyellem egy gazdag országban, hogy egy csóró "balkáni" országban születtem, amiről én nem tehetek, ide dobott le a gólya. De tapasztalataim szerint ha igyekszik az ember, ki tud törni innen, jó szakmával, 2 nyelvvizsgával, ambícióval.

2015. ápr. 17. 11:48
 32/37 anonim ***** válasza:
90%

31:

Magyarországon is csodásan meg lehet élni, gazdagon. És még fidesz tagnak sem kell lenni ;).

2015. ápr. 17. 12:02
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

"Magyarországon is csodásan meg lehet élni, gazdagon. És még fidesz tagnak sem kell lenni ;)"

Így igaz, most már mindenki milliomos.

Bezzeg a Gyúrcsányi idejében, ott szegénység volt, de szerencsére azóta már mindenki háromszor annyit keres.

2015. ápr. 17. 12:18
 34/37 anonim ***** válasza:

Elsősorban magyarok. Másodsorban pedig finnugor nyelvűek (vagy türk, mind1) , kaukázusi rasszúak, és európai kultúrájúak.

Ez így hogy "európaiak" túlságosan leegyszerűsítő.

2015. ápr. 17. 15:56
 35/37 anonim ***** válasza:
Elsősorban emberek, majd magyarok, végül európaiak, felesleges túlbonyolítani.
2015. ápr. 17. 19:11
 36/37 anonim ***** válasza:

"...amit a provokátorunk mondott az előző hozzászólásomban idézett hablatyában."

Már bocs, de ha szerinted az hablaty, mert nem tetszik, hogy mindenkit elmebetegnek állítasz be, mert vallásos és/vagy patrióta, akkor bizony veled vannak komoly bajok.

2015. ápr. 18. 08:16
 37/37 anonim ***** válasza:

36:

fuss neki mégegyszer.

2015. ápr. 18. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!