Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi elsősorban európaiak...

Mi elsősorban európaiak vagyunk. Mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés
Szerintem ne jelentsük ki,hogy magyarok vagyunk,hisz európaiak vagyunk. Az amerikaiak sem úgy jellemzik magukat,hogy európából jöttek,hanem ők önálló amerikaiaknak tekintik magukat,akknek nagyrésze európai gyökerekkel rendelkezik,de csak ennyiben jellemzik magukat európainak. Minekünk minek kell ennyire nemzetieskednünk ? Az európaiak büszkék a saját nemzetükre,de nem ennyire nacionalisták. És ez így van jól.
2015. ápr. 17. 00:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
7%

Soha nem értettem, hogy mire jó ez a nagy nemzeti öntudat.

Engem nem bírnak lázba hozni a turulmadarak, egy karikás ostor, de egy üveg szilvapálinka se.

Érdekes ember az, aki ilyenekkel foglalkozik.

2015. ápr. 17. 05:42
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ :D

Ha pl. Írországban, Dublinban egy csaj kérdezi tőlem egy szórakozóhelyen, akkor EURÓPAI vagyok :D (mert szégyellem a burzsuj nő előtt hogy igazából kelet-európai xD )

2015. ápr. 17. 05:44
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el 12-es, az írek nem igazán burzsujok. :D

Ismerek párat közülük, elég egy redneck kultúra az övék. :D

[link]

2015. ápr. 17. 05:46
 14/37 anonim ***** válasza:
67%

Magyarok vagyunk. Azon kívül Európához tartozunk, kultúrában és kereszténységben egyaránt.

Viszont különbséget kell tenni a mostani Európa és a klasszikus értelemben vett Európa között, hiszen a 2 teljesen más. Amikor Varga Miklós megénekelte az Európát, akkor Ő sem ilyenről álmodott. Európa nekünk akkor lesz teljes, amikor az elrabolt területeink itt lesznek velünk együtt.

2015. ápr. 17. 08:36
 15/37 anonim ***** válasza:
88%
Elsősorban magyar emberek vagyunk.
2015. ápr. 17. 08:42
 16/37 anonim ***** válasza:
85%

Elsősorban magyarnak tartom magam.

Manapság, ha az "európai" kifejezést nagyon érdekes közegben használják.

Emiatt, inkább nélkülözöm vagy csak földrajzi értelemben használom.

2015. ápr. 17. 09:08
 17/37 anonim ***** válasza:
95%

Biztos szégyellnem kellene magam, de nekem olyan nagyon sokat nem jelent a mai Európa. Persze történetileg magyarként oda tartozónak érzem magam, magunkat, de olyan nagyon lelkes européer azért nem vagyok, holott a 28 EU államból 26 - ban már jártam, és EU - n kívüliekben is természetesen.

"Minekünk minek kell ennyire nemzetieskednünk ? Az európaiak büszkék a saját nemzetükre,de nem ennyire nacionalisták."

Biztos vagy te ebben? A svédeknél például ami csak lehet kék - sárga, még az éles kanyart jelző csíkos - sávos tábla is. Rengeteg családi ház előtt is póznán lobog a nemzeti színű zászló. Bizony mindenhol van egy egészséges nemzeti öntudat - talán a németekből lúgozták ki leginkább - és ebben mi inkább alul vagyunk maradva.

2015. ápr. 17. 09:27
 18/37 anonim ***** válasza:
4%

"Biztos vagy te ebben? A svédeknél például ami csak lehet kék - sárga, még az éles kanyart jelző csíkos - sávos tábla is."

De jó, minden kék-sárga csíkos náluk! Nekünk is mindent piros-fehér-zöld csíkosra kell festenünk és nekünk is olyan jó lesz, mint a svédeknek!

2015. ápr. 17. 09:47
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor cseszegesd már az amerikaiakat is, hogy ne lökjenek ki mindenhová nemzeti zászlót. Vagy nekik már nem lehet azt mondani, hogy "ettől aztán "húdejó" nektek!"? Ott az ilyen felfogásúakat néznék hülyének, aki leszaggatna mident ami nemzeti.
2015. ápr. 17. 09:50
 20/37 anonim ***** válasza:
7%

"Akkor cseszegesd már az amerikaiakat is"

Rohadtul nem érdekel, hogy az USA-ban milyen agybetegek élnek.

Amúgy is, leginkább csak a republikánus agyalágyultakra vonatkozik ez a nagy zászlómánia, de azoknak meg a 90%-a bibliai teremtéstörténetben is hisz és tagadja az evolúciót, szóval lehet tudni, hogy melyik szint ez.

2015. ápr. 17. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!