Mi elsősorban európaiak vagyunk. Mi erről a véleményed?
Figyelt kérdés
Szerintem ne jelentsük ki,hogy magyarok vagyunk,hisz európaiak vagyunk. Az amerikaiak sem úgy jellemzik magukat,hogy európából jöttek,hanem ők önálló amerikaiaknak tekintik magukat,akknek nagyrésze európai gyökerekkel rendelkezik,de csak ennyiben jellemzik magukat európainak. Minekünk minek kell ennyire nemzetieskednünk ? Az európaiak büszkék a saját nemzetükre,de nem ennyire nacionalisták. És ez így van jól.2015. ápr. 17. 00:57
1/37 anonim válasza:
Mi elsősorban magyarok vagyunk , emberek és csak ezután európaiak.
2/37 anonim válasza:
Magyarországon pesti vagyok, Európában magyar, a Földön európai, a világegyetemben pedig földi.
3/37 anonim válasza:
Emberek vagyunk elsősorban, ezen belül európaiak, ezen belül magyarok!
4/37 anonim válasza:
amerikában is amellett hogy amerikaiak texasiak new yorkiak ohio-iak...
5/37 anonim válasza:
"Amerikainak" jogosan csak az őslakosok az indánok nevezhetnék magukat. A mészárosok utódai nem.
6/37 anonim válasza:
Én ember vagyok, aztán európai.
7/37 anonim válasza:
"Szerintem ne jelentsük ki,hogy magyarok vagyunk,hisz európaiak vagyunk."
A magyar talán nem európai? :)
földi->európai->magyar->....
8/37 anonim válasza:
"A magyar talán nem európai? :)"
A Führer már kiadta a parancsot, hogy mi igazából félázsiaiak vagyunk és ezért nem bír velünk szegény. :)
10/37 anonim válasza:
A mi nemzeti öntudatunk lóf.sz egy amerikaiéhoz kpépest, szóval miről is beszélsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!