Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz így, hogy egyre több...

Mi lesz így, hogy egyre több jobbikos van? Lassan ciki nem jobbikosnak lenni. A munkahelyemen is, pedig nem akármilyen munkahely.

Figyelt kérdés

Egyre több jobbikos van. Én műtőssegédként dolgozom egy neves kórházban Budapesten, és a legtöbb munkatársam jobbikos. Az oszt. vez. főorvosunknak az irodájának a falán egy Nagy-Magyarországos faliszőnyeg van, gondolom ő is jobbikos (vele nem szoktam beszélgetni, így nem tudom biztosra).

Rólam nem tudják, hogy nem szeretem a Jobbikot, semmit sem tudnak az én politikai beállítottságomról. Amikor beszélgetünk és a politikáról esik szó, mindig otthagyom őket. Nem régóta dolgozom itt, és szörnyű az egész. HONNAN VAN ennyi támogatójuk?!

Ti hogy oldjátok ezt meg? Nem akarok rosszban lenni a kollégáimmal, de így.... nem látok perspektívát, nem tudok ott lenni ezzel a tudattal, mert mindenn nap szembesülök vele, hogy mennyire utálom a politikai nézeteiket.

2015. ápr. 15. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Aki belecsulázott a Duna-parti emlékműbe, az is Dr.(!!!) Staudt Gábor. Most erre mit lehet mondani? Attól, h valaki papíron tanult, még lehet egy őstahó tirpák."

Az Kulcsár Gergely volt.

Kulcsár pedig történész-politológus, nem jogász.

2015. ápr. 15. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

"Az Kulcsár Gergely volt.

Kulcsár pedig történész-politológus, nem jogász."

Változtat ez bármin? Ilyeneket nem akarok a Parlamentben látni, mert én szégyellem magam miattuk.

# 10

Tehát szerinted a Jobbik nem rasszista?

2015. ápr. 15. 16:02
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Nevezhetitek bárminek a Jobbikot, de a táboruk rohamosan nő. Ezek kész tények, akárhogy happognak ezen sokan.

És nem azért, mert mindenkinek elment az esze. Inkább most kezdenek az emberek megvilágosodni.

Mindennek oka van. Mindennek.

2015. ápr. 15. 16:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A munkatársaid valószínűleg nem úgy gondolják hogy a Jobbik rasszista és cigányok fognak lógni minden lámpavason és a NATO lebombáz minket... De aki alkalmas erre (feltéve ha te is annak érzed magad) azzal nyugodtan beszéld meg objektívan a dolgokat...
2015. ápr. 15. 16:20
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

"Bocsi, de én nem tudlak sajnálni. Ha csak a liberális médiából tájékozódsz és elhiszed a lejáratókampányukat, hogy a Jobbik rasszista, akkor meg is érdemled, hogy rosszul érezd magad!"

Nem kell ehhez liberális média, lejáratják saját magukat, mikor "holokamuznak", mikor azzal büszkélkednek, hogy Dunába lőtt polgároknak állított emlékművet köpnek le, mikor cigányokat kiirtani akaró embereket jelölnek képviselőnek.

2015. ápr. 15. 18:19
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

18:19

Hagyd, úgysem érti. Szerinte "azt csak kitalálták, de egy szó sem igaz belőle". Nekem ma már az egyik Jobbik-hívő megpróbálta ezt előadni.

2015. ápr. 15. 18:25
 17/19 anonim ***** válasza:
16%

"Nevezhetitek bárminek a Jobbikot, de a táboruk rohamosan nő."

Rohamosan, mi? Tapolcán mindössze 244 darab embert sikerült pluszban felmutatni.

2015. ápr. 15. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Én is aggódom emiatt.

Nem tudom, talán le kéne innen minél előbb lépni.

Már az is durva, amit a Fidesz csinál, erre jönnének a radikálisok...

2015. ápr. 15. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

"Akkor egy kis házi feladat. Olvasd el a Jobbik programját, és írd le ide nekünk, hogy mely részeiben olvastál rasszista elképzeléseket!"

Mert szerinted majd bele fogják írni, hogy legszívesebben gödörbe lőnék a cigányokat és a zsidókat? :D

Ennyire még egy jobbikos sem lehet vak.

2015. ápr. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!