Ugye minden egyes munkahelyen, akármilyen "kategóriájú" (értem ez alatt, kisközért, vagy Tesco, vagy iroda vagy akármilyen munkahely) az állami és nemzeti ünnepek napján természetesen mindenhol munkaszünet van, ugye? :D
Nem. Ahol váltóműszakban dolgoznak, ott nem.
Egyébként saját tapasztalatom az, hogy akár húsvét, akár karácsony van, akár bármilyen ünnep, ha bemenni nem is kell a munkahelyre (ellenkezőjére is volt már példa, mármint hogy 1-2 órára szaladjak már be), de olyan még nem volt a sok év alatt, hogy ne zaklassanak a telefonnal.
Indoklás: ÖRÜLJ HOGY VAN MUNKAHELYED!!!! (nekem ezt szokták mondani)
Szia!
Itt vagyok már :)
Szóval, nálunk ez úgy működik, hogy munkaidőn kívül is mindig telefonálnak valamiért és egyáltalán nem érdekelt senkit sem, hogy december 24.-e van.... és hogy december 26.-a van..... itthon kellett szerkesztgetnem a gépen. Október 23? Ugyan már! Simán be kellett mennem valami 1-2 órás marhaságot elintézni, nem mintha nem ért volna rá másnap.... Na de, mint már leírtam előbb, örüljünk hogy van munkahelyünk! És ha belegondolok, nagyon is igaz, ezért nem szólok egy szót sem.
Nem boltban dolgozom, hanem irodában. És így van sajnos. Nekem sem tetszik, de nem tudok mit tenni. Engem ne hazudtolj meg, ha kell, felveszem veled a kapcsolatot, bejöhetsz hozzám, utánakérdezhetsz.
Irodában pláne nincs igy, látsz te egy irodát ünnepnap nyitva? Ne röhögtess már kérlek! :) te önmagadat hazudtolod meg, irodában nincsen váltott műszak :) :)
ja és ha nem boltban dolgozol, minek válaszolsz... :) nem irodát kérdeztem, minden hivatalos irodában ünnepnap nics munka, ennyi ! Különben is utánaérdeklődtem, mind irodában, mind boltban, úgyhogy nem kell a rizsa oké?
Te hülye vagy! Annak azért örülök, hogy megerősítettél abban, hogy nem normális munkahelyen dolgozom.
Ne tombolj kérlek szépen! :) Megpróbálasz megetetni és közben nem is arra válaszolsz, mint a nagy kérdésben feltettem :))) Törvényileg nincs nyitva akkor semmi, se iroda, se áruház, se bolt.... Törvényileg tiltva van,. akkor te mi a francról beszélsz?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!