Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a szólásszabadság végét...

Ez a szólásszabadság végét jelentheti?

Figyelt kérdés

[link]

Már kommentálni sem lehet szabadon.

2015. ápr. 10. 18:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%

21:02

A véleménynyilvánítás szabadsága, amíg az nem sért másokat. De ezt te is pontosan tudod.

2015. ápr. 10. 21:05
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

"Ennek semmi köze a szólásszabadsághoz. Törvény tiltja a holokauszt tagadását."

És mit nem értesz a harmincas íkúddal, hogy szar a törvény, mert sérti a szólásszabadságot? Melyik részét írjam újra nagy betűkkel? Hogy SZAR a TÖRVÉNY?

2015. ápr. 10. 21:07
 13/31 anonim ***** válasza:
72%

"A véleménynyilvánítás szabadsága, amíg az nem sért másokat."

Ha a vélemény nyilvánítás szabadsága addig terjed míg nem sért másokat akkor azt már diktatúrának hívják.

2015. ápr. 10. 21:11
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

13: Így van.

Gyakorlatilag valakinek van egy véleménye ezzel az egésszel kapcsolatban és egy felelős pozícióból úgy döntött, hogy az lesz a meghatározó abból a szempontból, hogy mit szabad és mit nem szabad. Na innentől fogva jogállamiságról és szabadságjogokról beszélni puszta hipokrita viselkedés.

11: Akkor gyakorlatilag nap mint nap sértik meg ezt a dolgot. Ha úgy nézzük, felmegyek az indexre, vagy akármelyik másik hírportálra és garantáltan találok egy olyan hírt 5 percen belül, ami engem sért. Mégsem hisztizek.

Ez az egész holokauszt tagadásos baromság csak arra jó, hogy a zsidóság ellen hangolják a még nem antiszemita embereket is. Ha viszont nem lenne szájkosár törvény, szerintem mindenki telibeszarná az egészet...

2015. ápr. 10. 21:25
 15/31 anonim ***** válasza:
58%
Rég nincs szólás szabadság!
2015. ápr. 10. 22:08
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

Nem ezt úgy hívják, hogy rendet raknak az interneten! Én maximálisan támogatom, mert az, ami itt a névtelenségbe, proxyk, VPN-ek mögé bújva elindult, az egyre egészségtelenebb a társadalmunkra nézve.

Egyébként elég szomorú, hogy van "szájkosártörvény" mert az azt jelenti, hogy szükség van rá! Na ez a baj! Egy normális világban senki sem vonná kétségbe a történelmi tényeket, és legfőképp nem akarna ezzel gyűlöletet szítani meg politikai tőkét kovácsolni.

2015. ápr. 10. 22:20
 17/31 anonim ***** válasza:
41%

Én félig lengyelként elítélem ha valaki tagadja a holokausztot, gyakorlatilag ezzel tagadja a Lengyelország megszállását is az illető.

Volt, hogy már le zsidóztak lengyelségem miatt, de le is b*ziztak, most ha én beperlem az illetőt, akkor a szólásszabadságában korlátozom? Nem!

Én csak a becsületemet és jó hírnevemet + emberi méltósághoz való jogomat védem.

2015. ápr. 10. 22:46
 18/31 anonim ***** válasza:
45%
Nem is volt idáig sem.
2015. ápr. 10. 23:36
 19/31 anonim ***** válasza:
33%
És egy normális világban nem lennék lepontozva sem, mert igazat adna nekem a többség, de ez a 0% szép emlékműve annak, hogy valóban alaposan meg kell szűrni az iternetet. :-(
2015. ápr. 10. 23:36
 20/31 anonim ***** válasza:
57%
Addig van szólásszabadság, amíg azt mondasz, ami a zsidóknak tetszik. Egyébként valóban érdekes, hogy bármilyen történelmi eseményt, a tatárjárást, a mohácsi vészt, az örmény népirtást, stb. szabad tagadni, csak a holokausztot nem.
2015. ápr. 11. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!