Ez a szólásszabadság végét jelentheti?
21:02
A véleménynyilvánítás szabadsága, amíg az nem sért másokat. De ezt te is pontosan tudod.
"Ennek semmi köze a szólásszabadsághoz. Törvény tiltja a holokauszt tagadását."
És mit nem értesz a harmincas íkúddal, hogy szar a törvény, mert sérti a szólásszabadságot? Melyik részét írjam újra nagy betűkkel? Hogy SZAR a TÖRVÉNY?
"A véleménynyilvánítás szabadsága, amíg az nem sért másokat."
Ha a vélemény nyilvánítás szabadsága addig terjed míg nem sért másokat akkor azt már diktatúrának hívják.
13: Így van.
Gyakorlatilag valakinek van egy véleménye ezzel az egésszel kapcsolatban és egy felelős pozícióból úgy döntött, hogy az lesz a meghatározó abból a szempontból, hogy mit szabad és mit nem szabad. Na innentől fogva jogállamiságról és szabadságjogokról beszélni puszta hipokrita viselkedés.
11: Akkor gyakorlatilag nap mint nap sértik meg ezt a dolgot. Ha úgy nézzük, felmegyek az indexre, vagy akármelyik másik hírportálra és garantáltan találok egy olyan hírt 5 percen belül, ami engem sért. Mégsem hisztizek.
Ez az egész holokauszt tagadásos baromság csak arra jó, hogy a zsidóság ellen hangolják a még nem antiszemita embereket is. Ha viszont nem lenne szájkosár törvény, szerintem mindenki telibeszarná az egészet...
Nem ezt úgy hívják, hogy rendet raknak az interneten! Én maximálisan támogatom, mert az, ami itt a névtelenségbe, proxyk, VPN-ek mögé bújva elindult, az egyre egészségtelenebb a társadalmunkra nézve.
Egyébként elég szomorú, hogy van "szájkosártörvény" mert az azt jelenti, hogy szükség van rá! Na ez a baj! Egy normális világban senki sem vonná kétségbe a történelmi tényeket, és legfőképp nem akarna ezzel gyűlöletet szítani meg politikai tőkét kovácsolni.
Én félig lengyelként elítélem ha valaki tagadja a holokausztot, gyakorlatilag ezzel tagadja a Lengyelország megszállását is az illető.
Volt, hogy már le zsidóztak lengyelségem miatt, de le is b*ziztak, most ha én beperlem az illetőt, akkor a szólásszabadságában korlátozom? Nem!
Én csak a becsületemet és jó hírnevemet + emberi méltósághoz való jogomat védem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!