Jobbikosok, ehhez mit szóltok?
Én amióta csak nagykorú vagyok mindig a jobbikra szavaztam, de kezd kicsit felháborítani a sok hazugság, hogy ők mennyire nagy párt, meg tuti ők fognak nyerni.
Egy nagy lófütyit! '18-ban is a Fidesz fog nyerni, igaz nem 2/3-al de akkor is. Még a bukott baloldal is sokkal több szavazatot fog kapni mint a jobbik.
Én már többet nem szavazok rájuk az biztos, elég volt a hazugságaikból, bohócpárt
Mondjuk a tapolcaiaknak a Jobbikra szavazni egy kicsit öngól. Az országos politika szintjén nincs jelentősége a választásnak, csak abban, h ki képviseli a térséget 3 évig. Kormányzati pozícióból pedig némileg könnyebb lobbizni, mint ellenzékből. A logika azt diktálná, h a fideszesre szavazzanak, ha meg majd kormányt akarnak váltani, akkor meg lesz rá az esélyük 2018-ban.
De most, amikor mindent a Fidesz ural, arra voksolni, h egy ellenzéki képviselje őket, az olyan lenne mint széllel szembe pisálni.
bírom azokaz aygatlanaokta kiket még mindig azzal etetnek hogy középre... szélső jobb..liberális..húzódik középre..
az aygatok húzódik az és böfögitek vissz azt amia tévéből jön jó duracel módjára.
A néppártososdás teljesen természetes folyamat a Jobbik részéről! ja és lehet dobálózni hogy cukikampány,
akkor ennyi erővel, inkább az mint az eddig köcsögkampány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!